Rasmus Borre, Casper Rytter, Rasmus Koch, Mark Jensen AB, Nicolai Jægergaard og Nicklas Grazow blev vindere af lørdagens E-Secure Cup.

Rasmus Borre, Casper Rytter, Rasmus Koch, Mark Jensen AB, Nicolai Jægergaard og Nicklas Grazow blev vindere af lørdagens E-Secure Cup.

'Gulvholdet' løb med 10.000 kroner

Det HI-baserede mandskab M.S. Gulve vandt lørdagens Grand Prix stævne i indebold

Af
Thomas Quvang

Indendørs fodbold Lørdag lagde Hundested-hallen halgulv og bander til det store Grand Prix stævne E-Secure Cup.

20 hold, 120 spillere sørgede for god underholdning og rigtig megen god indefodbold til de 400 tilskuere der kiggede forbi i løbet af dagen.

Efter 7 timers fodbold kunne vinderne af de 10.000 kroner og stævnet kåres. Det lokale mandskab M.S. Gulve vandt den meget tætte finalepulje, og kunne efter 11 kampe uden nederlag velfortjent lade sig hylde. Placeringerne fra 2-4 gik til Holbæk VVS, DN Autoservice og Clara Velvære, der alle var kommet langvejs fra.

Under kampene havde Hundested IK der arrangerede stævnet lånt John Tøms Petersen fra Royal Arena, til at sørge for musik og stemning under stævnet.

Positivt feedback

Der var flere lokale hold med i stævnet, men de måtte alle lade livet i de indledende og semifinalerunderne.

Stævnet bliver helt sikkert gentaget med den positive feedback der har været, og der arbejdes intenst på at få flere stævner til Hundested Hallen i 2019, der af flere af holdene fik stor ros for de gode forhold.

Fra stævnearrangørerne lyder der et stort tak Fodboldens Venner der passede Cafeteriet på dagen, og til de 22 frivillige der fik det hele til at glide.

Publiceret 14 January 2019 14:00