Kim Pedersen leverede en kampafgørende præstation i hjemmeholdets mål. Foto Dorthe Meldgaard

Kim Pedersen leverede en kampafgørende præstation i hjemmeholdets mål. Foto Dorthe Meldgaard

Arresø fik ram på topholdet

Team Arresø melder sig ind i topstriden i Kval-rækken

Af
Thomas Quvang

Håndbold I sidste weekend var det Team Arresøs kvinder der nedlage Kval-rækkens tophold med en flot sejr på fremmed halgulv.

Søndag eftermiddag fulgte klubbens herrer op på dette, ved at besejre det suveræne tophold Ledøje-Smørum hjemme i Frederiksværkhallen. 27-25 blev det i Arresøs favør, og resultatet betyder, at træner Thomsens tropper påny har snor i rækkens øvrige tophold.

Irriterende Nicholai

"Vi er bagud gennem det meste af 1. halvleg, vi har respekt for deres lange sejrsstime og dygtige spillere", fortæller Thomas N. Thomsen om de første 30 minutter, som blev vundet af gæsterne med 13-12.

"Men så skifter vi forsvarsformation, går frem og dækker 5-1 med Nicholai Christiansen som fremskudt, og det irriterer dem tydeligt", lød det endvidere fra cheftræneren.

I 2. halvleg var det så Team Arresø der var ovenpå og hjemmeholdet havde i flere tilfælde mulighederne for at slå det afgørende hul. Alligevel blev det tæt og spændende frem til slutfasen, hvor stillingen var 25-25 kort før sidste fløjt.

Her havde Team Arresø den coolnes der skulle til for at sikre begge point. De to sidste kasser sat ind af Casper Rimmer der også endte som hjemmeholdets topscorer med fem mål.

Fremragende målmand

"Alle byder ind i kampen og det er fedt når træningen op til kampen bærer frugt", lød det afslutningsvis fra Thomas N. Thomsen der specielt kunne glæde sig over målmand Kim Pedersen der på dagen var fremragende.

I denne travle måned med mange kampe på programmet er Søborg den næste modstander tirsdag 22. januar. Herefter kommer Færoyar på besøg den 27. januar og så gælder det den imødesete pokaldyst mod IF Stadion torsdag den 31. januar.

Publiceret 14 January 2019 10:20