Idrættens Dag er tilbage efter nogle års pause. Her er det fra hædringen i Hundestedhallen i 2015. Arkivfoto

Idrættens Dag er tilbage efter nogle års pause. Her er det fra hædringen i Hundestedhallen i 2015. Arkivfoto

Idrættens Dag afholdes i Gjethuset

Hædringen af kommunens dygtige idrætsfolk foregår den 14. marts

Af
Thomas Quvang

Hædring Det kommer til at foregå i Gjethuset når Halsnæs Idrætsråd torsdag den 14. marts kl. 18.30-21.30 er vært for Idrættens Dag 2019.

Det er den gode gammeldags tradition med hædring af kommunens mange dygtige idrætsudøvere, ledere og frivillige, som vender tilbage efter et par års pause.

Det bliver en aften i idrættens tegn og udover hædring af sportsfolk vil der i løbet af aftenen blive uddelt diverse priser. Årets Lederpris, Årets Talent og Årets Idrætsforening bliver hædret, ligesom vinderen af Gulvmåttens Sportspris vil blive afsløret.

Indstilling til priser

I skrivende stund er Halsnæs Idrætsråd i fuld gang med at sende indbydelser ud til klubber og foreninger som kan/skal indstille til hædringen inden den 17. februar. Ligeledes skal indstillinger til de tre ovennævnte priser være idrætsrådet i hus inden denne dato. Indstillinger foregår på mail til adressen: kim.daugbjerg@mail.dk.

Alle indstillinger skal fremsendes med navne og begrundelser hvorfor de skal hædres. Ligeledes vil det være rigtig fint at medsende fotos eller video'er af de indstillede. Dette er til fremvisning på storskærme i Gjethuset i løbet af arrangement.

Publiceret 12 January 2019 00:00