Team HIB klar til kamp med floorball spillerne i HFC Seals. Foto Jan Stephan

Team HIB klar til kamp med floorball spillerne i HFC Seals. Foto Jan Stephan

Halsnæs i Bevægelse: Træk stavene drenge!

Floorball i Hundested gav sved på panden og trætte ben

Af
Thomas Quvang

Halsnæs i Bevægelse "Hold da kæft hvor er det hårdt".

Efter cirka halvanden times spil på de to små baner i Storebjerghallen var lungerne på overarbejde, sveden nærmest sprøjtede fra panden og bentøjet var godt brugt.

Halsnæs i Bevægelse blev skudt i gang i Hundested Floorball Club tirsdag aften, hvor Team HIB var i aktion for første gang.

Inden første 'face-off' blev der budt velkommen til det sammensatte team af mænd i alderen +45, af Kurt Kristensen, formand for Frederiksværk Firma Idræt og Halsnæs Avis' Thomas Quvang samt formand for HFC Seals Klaus Drachmann som forklarede lidt om reglerne i spillet med stav og bold.

Udfordret på konditallet

Lad det være sagt med det samme - Team HIB blev udfordret på konditallet, alle måtte sande, at det sjove spil der nærmest kan sammenlignes med ishockey (uden is) på halgulv, får pulsen i vejret på ingen tid. En aldeles effektiv interval-træning, hvor der virkelig skal hives efter vejret samtidig med, at teknikken med stav og bold skal koordineres.

Fire hold a´4-5 spillere (tre spillere på banen ad gangen) mødtes i små hidsige kampe a´otte minutter, det gav seks hårde kampe inden det var tid til en kølig vand, lidt frisk frugt og en tur under bruseren.

Det hører dog med til historien, at HFC Seals spillerne tog en ekstra tur i 'manegen' da Team HIB-drengene pustede ud efter en hård start på det ti uger lange program med ti forskellige idrætsgrene der skal prøves på egen krop.

Team HIB puster nu ud og plejer de ømme ben frem til på mandag, hvor næste prøvelse er programsat. Her gælder det en gang Jumping Fitness i selskab med Ølsted Idrætsforening.

Publiceret 09 January 2019 11:17