Der var et fint gensyn med Rikke Højhus som nærmest scorede efter behag i 1. halvleg. Arkivfoto

Der var et fint gensyn med Rikke Højhus som nærmest scorede efter behag i 1. halvleg. Arkivfoto

Toptunede tøser tævede topholdet

Team Arresø's leverede gigantisk overraskelse i årets første kamp

Af
Thomas Quvang

Håndbold Et resultat der giver chokbølger gennem hele kvalrækken, og et resultat der strider mod al sund fornuft.

Det må konkluderes efter, at Team Arresøs kvinder søndag eftermiddag besejrede Gundsølille med 28-27 på fremmed halgulv.

Et resultat ingen havde set komme. Gundsølille kæmper med om oprykning og Team Arresø ligger isoleret i bunden af rækken. I tilgift endte det ovendte opgør med med en 18-målssejr til Gundsølille.

God mavefornemmelse

"Jeg havde en god mavefornemmelse inden kampen, vores hold er markant ændret i forhold til den første kamp og så vidste jeg, at Gundsølille havde stor fokus på deres næste kamp, hvor de spiller om rækkens førsteplads mod Taarnby", lød det fra træner Malene Frejvald umiddelbart efter sidste fløjt.

Trænerens mavefornemmelse holdt stik. Team Arresø spillede en fremragende kamp overfor et mere og mere frustreret hjemmehold, der tydeligvis havde regnet med en walk-ower.

"Vi gør det flot og alle kæmper hele vejen igennem. Selv om Gundsølille er foran med fire ved pausen, fornemmer jeg, at de er lidt rystede over at de ikke kan ryste os af", lød det endvidere fra Malene Frejvald, der kunne se sit hold få kontakt midtvejs i 2. halvleg, og derfra sætte en fornem slutspurt ind.

Således førte Team Arresø 28-25 inden det blev rigtig spændende i slutfasen, hvor en udvisning gav hjemmeholdet to hurtige mål. Det lykkedes dog ikke at få udlignet i kampens sidste angreb og så kunne Arresø kvinderne juble over en aldeles overrraskende, men ikke desto mindre, flot og velfortjent sejr.

Gedigen holdindsats

Rikke Johansen var som så ofte før en stærkt og solid sidste skanse, specielt i 2. halvleg, hvor der blev lukket ned for gæsternes skytter. I den modsatte ende var der et glædeligt gensyn med Rikke Højhus som specielt i starten af kampen scorede efter behag. Også Cecilie Schrøder og Maja Hansen var flittige målscoere på dagen, hvor det dog var en gedigen holdindsats der grundlagde sejren.

En sejr der bør give optimisme frem mod de næste kampe. Nu er kvalrækkens øvrige bundhold indenfor rækkevidde og med den vilje, gejst og gnist der blev vist søndag, så er intet umuligt.

Publiceret 07 January 2019 09:45