Kim Michelsen scorede seks gange i søndagens nederlag mod Furesø. Foto Jan Stephan

Kim Michelsen scorede seks gange i søndagens nederlag mod Furesø. Foto Jan Stephan

Nedtur i årets første kamp

Hurtig føring blev en ærgerlig sovepille for Arresø's herrer

Af
Thomas Quvang

Håndbold "Vi kommer perfekt fra start, det hele kører perfekt og vi er foran med 5 mål efter de første 13 minutter, men herefter går alting galt".

Træner Thomas N. Thomsen oplevede en sur søndag i Værløse, da Team Arresø, trods den gode start på kampen, måtte indkassere et 31-26 nederlag til Furesø i Kvalrækken.

Det er set så ofte før i sportens verden, at en god start ender med at blive en sovepude. Det var tilfældet for Team Arresø der aldrig kom op i tempo efter det første kvarter.

Furesøens dødvande

Furesø, godt ført an af et par virkelig dygtige spillere, kæmpede sig stille og roligt tilbage i kampen. Fra at være bagud 4-9 var de således blot bagud 11-12 ved pausen.

Billedet var det samme i 2. halvleg, Team Arresø forsøgte at hive sig selv op ved hårrøderne, men det lykkedes aldrig at komme op ad Furesøens dødvande.

Kim Michelsen blev topscorer med seks mål mens Mathias Bahne og Nicholai Christiansen scorede fem gange hver i kampen der i øvrigt gav Arresø-debut til den tidligere Hundested målmand Kim Pedersen.

Der er noget at rette op på inden den kommende prøvelse, når rækkens suveræne tophold fra Ledøje-Smørum gæster Frederiksværkhallen på søndag.

Publiceret 07 January 2019 14:00