Så går startskuddet til ti uger med fællesskab, holdånd og humor. Arkivfoto Quvang

Så går startskuddet til ti uger med fællesskab, holdånd og humor. Arkivfoto Quvang

Halsnæs i Bevægelse: Så går det løs

Team HIB lægger ud med et besøg hos Hundested Floorball Club

Af
Thomas Quvang

Sundhed Tirsdag aften kl. 19 lyder startskuddet for Frederiksværk Firmaidræt og Halsnæs Avis sundheds-event Halsnæs i Bevægelse.

Det er Hundested Floorball Club, som hører hjemme i Storebjerghallen i Hundested, som er vært for den første samling, og herefter kommer yderligere ni lokale foreninger på banen indenfor de næste ti ugers tid.

Team HIB

11 friske mandfolk i alderen +45 år deltager på Team HIB som skal stifte bekendtskab med det lokale foreningsliv, og selv prøve sporten på egen krop, få pulsen i vejret samt opleve det som foreningslivet byder på - fællesskab, holdånd og humor.

Det var på intet tidspunkt noget problem for arrangørerne, at få ti lokale foreninger/klubber med på idéen og lynhurtigt var ligeledes alle pladser på Team HIB fyldt ud.

Ud i den friske luft

Udover floorball kommer ti-ugers menuen bl.a. til at lyde på Jumping Fitness, bueskydning, badminton og mandeyoga. Og eventen byder ikke blot på indendørs 'hygge' Team HIB skal såmænd også ud i den friske luft bl.a. i selskab med Liseleje & Omegns Motions Klub.

Alle de pågældende klubber/foreninger som besøges undervejs i forløbet, stiller med instruktører/vejledere som vil guide deltagerne gennem programmet. Og på sidelinien vil Halsnæs Avis følge deltagerne tæt med fortællinger fra hvert arrangement og miniportrætter af de deltagende mandfolk.

Publiceret 06 January 2019 00:00