Søren Schwartz - formand for Halsnæs Karate Do

Søren Schwartz - formand for Halsnæs Karate Do

"Vi lever i bedste velgående"

Karate-formand Søren Schwartz maner rygter om lukning af HKC i jorden

Af
Thomas Quvang

Kampsport Sidste uges artikel om Frederiksværk Bokseklubs flytning fra Halsnæs Kampsport Center til Frederiksværkhallen har givet anledning til mange spørgsmål.

Ikke mindst hos Halsnæs Karate Do som sammen med judoklubben, mix-fight og kampfitness udøverne er daglige brugere af netop Halsnæs Kampsport Center.

"For at præcisere og fjerne alle former for misforståelser, så vil jeg slå fast, at Halsnæs Kampsport Center lever i bedste velgående. Centeret er ikke ved at lukke som mange forskellige mennesker har spurgt ind til den sidste uges tid", siger Halsnæs Karate Do's formand Søren Schwartz. Søren fortsætter:

Lejeaftale indtil 2022

"Halsnæs Kampsport Center's lejeaftale ophører i 2022 og herfra er det usikkert om vi kan blive på lokationen, det er fuldstændig korrekt. Men det er på ingen måde ensbetydende med, at klubberne som bruger lokalerne, lukker ned", lyder det fra Søren Schwartz som tilføjer:

"Vi er på forkant med hvad der eventuelt vil ske når vi kommer til 2022, med hensyn til en måske ny lokation og agerer herefter. Men nu og her glæder vi os først og fremmest over et år med medlemsvækst og samtidig er det ingen hemmelighed, at flere andre kampsport-klubber har forhørt sig om muligheden, at være en del af Halsnæs Kampsport Center efter at bokseklubben rykkede op i hallen".

Publiceret 04 January 2019 09:19