Allan 'Moller' Pedersen har været fast mand på holdkortet i 20 sæsoner - nu skal han udfylde det selvsamme holdkort som 1. holdstræner. Arkivfoto Quvang

Allan 'Moller' Pedersen har været fast mand på holdkortet i 20 sæsoner - nu skal han udfylde det selvsamme holdkort som 1. holdstræner. Arkivfoto Quvang

'Moller' overtager MLI's 1. hold

Allan 'Moller' Pedersen præsenteret som ny mand i spidsen for MLI's bedste mandskab

Af
Thomas Quvang

Fodbold Efter at MLI tog afsked med Lars Wodskou efter efterårets sidste kamp, har seniorformanden Jørgen ”Valle” Jensen har travlt på bestyrelsesgangen i Melby for at finde en ny 1. holdstræner.

Og det blev en god gammel kending som blev udpeget og præsenteret straks inde i det nye år. En af klubbens gamle kæmpere - Allan 'Moller' Pedersen.

'Moller' var for få år siden spillende assistent træner under Jørgen 'Valle' Jensen, og tidligere har han været træner for såvel ungdomshold som for MLI's kvindehold samt herrernes 2. hold.

20 sæsoner på 1. holdet

Allan 'Moller' Pedersen har dertil mere end 20 sæsoners førsteholdsfodbold i bentøjet, og selv om dåbsattesten siger oldboys eller endda veteran, så var han med på Lars Wodskous holdkort i det forgangne efterår.

Nu skal der så arbejdes med MLI's bedste herrespillere der inden foråret fløjtes i gang ligger placeret i den tunge ende af Serie 4. Her venter et spændende forår for 'Moller' og tropperne der har en del at rette op på med hensyn til placeringen i rækken.

Første træningsaften bliver 18. februar, hvorfra den sure vintertræning samt en del træningskampe skal afvikles frem mod forårspremieren den 6. april med udekamp mod lokalrivalerne fra Ølsted.

Publiceret 03 January 2019 09:47