Frederiksværk Motionscenter byder på bootcamps og slankehold i 2019

Frederiksværk Motionscenter byder på bootcamps og slankehold i 2019

Personlig træning hitter i Halsnæs

Frederiksværk Motionscenter indleder året med bootcamps og slankehold

Sundhed Der er altid fart på træningsverdenen. Trends kommer og går - nogle mere evidensbaserede og meningssgivende end andre.

Én af de trends der vinder stort indpas disse år er personlig træning - og med god grund. Den personlige træning kan, hvis den rigtige træner er valgt, bidrage til at den enkelte når lige præcis sine mål.

'One size fits no-one' - og det er her den personlige træning har sine styrker og bidrager med hensynstagen for den enkeltes skader/skavanker, hverdagen og den mængde tid og energi man har mulighed for og lyst til at lægge i sin træning.

Korrekt teknik

"Har du valgt den rigtige træner vil du blive set og hørt og nå dit mål hurtigere end du ville have gjort på egen hånd. Desuden hjælper en god personlig træner dig godt på vej mod korrekt teknik og nedsætter dermed risikoen for skader markant. Det er vigtigt for os, at vore medlemmers skadesrisiko er minimal og blandt andet derfor tilbyder vi altid en gratis personligtræning når du starter op hos os", fortæller Marie Husum fra Frederiksværk Motionscenter.

Personlig træning har været tilbudt i Frederiksværk Motionscenter i mange år og har været flittigt benyttet, men der er sket et boom i antallet af bookinger det seneste år. Dermed er det ikke længere blot en storby-ting at folk bruger penge på en personlig træner.

Social opbakning

Det er bare ikke altid man føler sig lige motiveret til at trodse kulden, kiloene og ens mange undskyldninger om hvorfor man lige i dag helst skulle blive hjemme.

Det er her det giver god mening at have en træningsmakker - eller et helt hold af dem. Undersøgelser viser, at social opbakning øger din chance for succes med dit trænings/sundhedsmål betydeligt. Det sociale aspekt kan altså med fordel tænkes ind i planlægningen af træningen for at skabe grobund for en succes.

"Det er helt klart en af de største styrker ved vores Slankehold - sammenholdet. Efter tre måneder med træning i hinandens selskab er der en helt unik fællesskabsfølelse. Men vi oplever det også på vores kortere forløb, vores bootcamps - at folk er glade for at træne sammen og efter endt forløb holder aftalerne omkring træning ofte ved deltagerne imellem. Som mennesker er vi jo i bund og grund sociale væsner der bare gerne vil være i hinandens selskab, så hvorfor ikke kombinere dette behov med et sundhedsfremmende tiltag?", lyder det fra Marie Husum

Men det er ikke ligegyldigt hvilken træner du vælger. Mange trænere har forskellig uddannelsesmæssig baggrund, erfaring og interesseområde.

Det rigtige match

Dertil kommer at man gennem tid kommer til at tilbringe mange timer sammen med sin træner og derfor skal kemien selvsagt være god. Derfor er det vigtigt at gøre sig klar hvad man ønsker ud af sit forløb inden man møder op. Hvad er dit behov og dine ønsker. Med en god forventningsafstemning inden opstart fås det bedste resultat:

"Man skal glæde sig til sin personlige træning! Det kan godt være det bliver hårdt og man ikke glæder sig til de ømme muskler, men glæder man sig grundlæggende til træningen og til at se sin træner - så har man ramt rigtigt og så har det sociale aspekt endnu en vigtig betydning", siger Marie Husum og slutter:

Frederiksværk Motionscenter starter nyt Slankehold op d. 1 feb. og starter desuden kortere Bootcamps op i begyndelsen af januar. Disse Bootcamps kan købes uden medlemskab i centeret og interesserede kan læse nærmere på www.frv-fitness.dk.

Publiceret 29 December 2018 00:00