Søren Bendtsen er en rutineret herre ved slutrunder - her ved kvindernes VM i 2015, hvor den hollandske stjernespiller Nycke Groot ville have en 'selfie' med Hele Halsnæs 'Mr. Speaker'. Privatfoto

Søren Bendtsen er en rutineret herre ved slutrunder - her ved kvindernes VM i 2015, hvor den hollandske stjernespiller Nycke Groot ville have en 'selfie' med Hele Halsnæs 'Mr. Speaker'. Privatfoto

VM-håndbold med lokalt islæt

'Team Halsnæs' sørger for det tekniske ved VM i håndbold

Af
Thomas Quvang

VM-Håndbold Hele 'Håndbold-Danmark' ser frem til januar måned, når Danmark, i samarbejde med Tyskland, er vært for verdensmesterskaberne for herrer.

For de fleste bliver det med åndeløs spænding foran fjernsynet, eller for de heldige, på lægterne i Royal Arena eller i Boxen i Herning. Men for 'Team Halsnæs' bliver mesterskaberne en helt speciel oplevelse.

Teknikken fungerer

Således er lokale Søren Bendtsen teknisk ansvarlig i Royal Arena under mesterskaberne og han får assistance af Kenneth 'Klyde' Josephsen, John 'Tøms' Petersen, Jan Kern, Helle Baundal, Claus Brix, Trine Ripa, Kim Knudsen og Christian H. Jensen der alle er fra Halsnæs:

"Der kommer til at foregå en masse i Royal Arena i forbindelse med de mange kampe og vores opgave bliver, at al teknikken fungerer, bl.a musik ved scoringer, 'Kis-cam' og meget, meget mere. Groft sagt, så sørger vi for, at alt, også det man ikke ser i tv, det fungerer", fortæller Søren Bendtsen som er en rutineret herre i forbindelse med de store mesterskaber.

Erfaren herre

Således har Søren Bendtsen været med omkring det tekniske ved herrernes europamesterskaber i Brøndbyhallen i 2014 og ved kvindernes verdensmesterskaber som blev i 2015. Her var Søren speaker ved gruppekampene i Næstved.

"Det bliver nogle spændende og begivenhedsrige dage, der er total udsolgt i Royal Arena til Danmarks åbningskamp mod Chile den 10. januar og der er ligeledes udsolgt til mange af de kampe som det svenske landshold spiller i arenaen. Der bliver tryk på", siger Søren Bendtsen som sammen med sit team får en enkelt testkamp at øve sig på, inden det går løs.

VM i håndbold indledes 10. januar og der der afsluttes med bronzekamp og finale 27. januar.

Publiceret 20 December 2018 10:37