Peter Fjeldal - ny formand i Hundested Idrætsklub

Peter Fjeldal - ny formand i Hundested Idrætsklub

Skiftedag på formandsposten

Peter Fjeldal blev valgt som ny formand i Hundested Idrætsklub

Af
Thomas Quvang

Fodbold Peter Fjeldal og Bent Christiansen byttede plads da der i sidste uge blev afviklet ordinær generalforsamling i Hundested Idrætsklub.

Således overtog Peter Fjeldal formandsposten fra Bent Christiansen, der har været formand siden 2013. Bent Christiansen ønskede ikke genvalg, men han fortsætter som menigt bestyrelsesmedlem.

Samtidig blev bestyrelsen i Hundested Idrætsklub udvidet fra fem til syv medlemmer. Sune Raunkjær blev genvalgt som kasserer. Poul Rytter Rasmussen og Claus Bonde blev begge valgt ind i bestyrelsen som endvidere består af Stefan Prio og Johnny Olsen. Thomas Møller Nielsen blev genvalgt som suppleant, mens æresmedlem John Majgaard overtog den anden suppleantpost fra Benny Laursen som ikke ønskede genvalg.

På generalforsamlingen blev der selvfølgelig kigget tilbage på et fantastisk år 2018, hvor klubbens bedste hold sikrede oprykning til Serie 1 og opnåede den hæder, at blive den serieklub i landet der kom længst i landspokalturneringen. Her måtte der et superligamandskab til, Vendsyssel FF, for at slukke Hundesteds drømme og deltagelse i Europa Cup'en foran et rekordstort hjemmepublikum.

Publiceret 19 December 2018 14:52