Clara Roejkjaer og Maria Willumsen kæmpede sig begge til bronze ved Glentons Mestermøde i Sverige

Clara Roejkjaer og Maria Willumsen kæmpede sig begge til bronze ved Glentons Mestermøde i Sverige

Dobbelt bronze ved svensk mestermøde

Den svenske satsning bærer frugt for Clara Roejkjaer og Maria Willumsen

Af
Thomas Quvang

Brydning De to 'svenske' Herospiger Maria Willumsen og Clara Roejkjaer deltog i sidste weekend i Glentons Mestermøde i Sjöbo.

De to stærke piger var inviteret til dette stævne, hvor Sveriges otte bedste atleter i hver vægtklasse deltog, af det svenske brydeforbund. Et stævne som er 'toppen af poppen' i Sverige, som alle atleter drømmer om at deltage i, men som mange aldrig opnår.

Samtidig et krævende stævne, hvor de otte deltagere i deres respektive vægtklasser mødes alle mod alle over to dage, en såkaldt Round Robin.

Clara Roejkjaer i 61 kilo og Maria Willumsen i 57 kilo viste med al tydelighed deres berretigelse ved dette mestermøde, og at deres svenske satsning i Helsingborg bærer frugt.

Således kunne de begge glæde sig over, at ende på medaljeskamlens nederste trin, og modtage hver sin store bronzepokal, efter to hårde dage på 'kontoret'.

Men samtidig ærgre sig over, at det for dem begge blev til nogle få tætte nederlag undervejs. Det var meget tæt på en endnu flottere placering for dem begge i kamp den ypperste svenske elite.

Publiceret 15 December 2018 11:30