Det er Søren Rantov som 'vender hjem' til Halsnæs og åbner LOOP Fitness i den gamle købmandsforretning. Privatfoto

Det er Søren Rantov som 'vender hjem' til Halsnæs og åbner LOOP Fitness i den gamle købmandsforretning. Privatfoto

Nyt motionscenter åbner i Frederiksværk

LOOP Fitness åbner nyt træningscenter i Frederiksværk med et koncept, der henvender sig til alle

Af
Thomas Quvang

Fitness Lørdag 2.februar 2019 slår LOOP Fitness dørene op til et nyt center på Havtornvej 6 3300 Frederiksværk.

Det er i den gamle købmandsforretning på Havtornvej, som har stået tom i otte år, at man fremover kan få pulsen i vejret

Her bliver der plads til alle, som har lyst til at prøve en anderledes træningsform med fokus på effektiv træning på kort tid. LOOP Fitness bygger nemlig på et enkelt og effektivt træningskoncept, hvor hele kroppen trænes igennem på kun 24 minutter.

16 maskiner

I LOOP Fitness foregår træningen på 16 maskiner, som hver især er målrettet mod enten styrke- eller konditionstræning. Maskinerne er placeret i en cirkel, og når man kommer, springer man bare ind i cirklen, hvor der er plads, og følger herefter cirklens rytme. Hver 45. sekunder lyder der et 'ding', og så flytter alle til den næste maskine i cirklen.

Med 16 maskiner tager det 12 minutter at komme én gang rundt i cirklen. LOOP Fitness anbefaler, at man tager to runder i cirklen – på den måde er man trænet igennem på 24 minutter.

Udover de 16 maskiner vil motioncentret byde på bl.a. kondicykler, romaskiner og meget mere, samt et hyggeligt cafémiljø, hvor der kan nydes en god kop kaffe.

Effektiv og hurtig træning

"Vi ved, at manglende tid er den største hindring for, om folk får trænet. Derfor har vi lavet et effektivt koncept, hvor man kan parkere bilen uden for centret, gå ind, klæde om, træne hele kroppen igennem og være ude af døren igen på en halv time. På den måde passer man på sit helbred og kommer hjem til familien med mere energi på kontoen – uden at bruge for meget tid", fortæller adm. direktør i LOOP Fitness, Brian Schneider.

Ingen spejle på væggene

Centret i Frederiksværk bliver nr. 101 i rækken af LOOP centre rundt omkring i landet. LOOP Fitness er blevet taget rigtig godt imod af dem, der ikke bryder sig om kulturen i de traditionelle fitnesscentre.

I LOOP Fitness er der fokus på træning som en vej til at holde sig i form samtidig med, at der også skal være plads til andet i livet end træning. Her er ingen spejle på væggene og ikke fokus på bestemte kropsidealer eller det nyeste træningstøj – man kan komme præcis, som man er.

Der er adgang til centret alle dage fra kl. 5-22.

Læs mere om LOOP Fitness på www.loopfitness.com.

Publiceret 28 November 2018 13:30