Præcision og koncentration kombineres med høj puls henover vinteren. Arkivfoto Quvang

Præcision og koncentration kombineres med høj puls henover vinteren. Arkivfoto Quvang

Efterlysning: 10 friske mandfolk

Prøv kræfter med ti forskellige former for idræt henover vinteren

Af
Thomas Quvang

Halsnæs i bevægelse Fortæller dåbsattesten om mere end 45 somre på bagen, er konditallet gået fra at være tiptop til at være nærmest ikke eksisterende og er der kommet ’lidt’ for store håndtag på sidebenene – så er du lige præcis den mand som Halsnæs Avis søger til et motions/forenings event straks inde i det nye år.

Således søger Halsnæs Avis, i samarbejde med Frederiksværk Firmasport, 10 friske mandfolk som får alle tiders mulighed for at komme op ad lænestolen eller sofaen, ud og mærke dunsten fra omklædningsrummene, sveden på væggene og stifte bekendtskab med træningsfællesskab, holdånd og nok så vigtigt – masser af humor.

10-12 ugers forløb

Eventen forløber over 10-12 uger, hvor deltagerne i samlet flok, en gang om ugen, får fornøjelsen af, at besøge ti forskellige klubber/foreninger i Halsnæs, og hvert sted prøve den pågældende sportsgren på egen krop. Hvert sted stiller den pågældende klub/forening en instruktør til rådighed som vejleder undervejs. Prisen for at deltage i denne event er 299 kroner.

Uden endnu at afsløre for meget om hvor og hvilke idrætsgrene der skal prøves kræfter med, så kan det fortælles, at det både kommer til at foregå udenfor og indenfor – der bliver dage med pulsen i vejret og der vil blive dage hvor præcision og koncentration er altgafgørende for dagens præstation.

Mentor med på holdet

I hele forløbet får holdet tildelt en mentor/tovholder som der kan sparres med, hvadenten det gælder ømme muskler, specifikke råd om sport, sundhed og idræt som helhed – kort sagt alt hvad der nærmest foregår mellem himmel og jord.

Hvis denne efterlysning fanger din (eller din mands) interesse, så tøv ikke med at kontakte avisens medarbejdere for at høre nærmere. Det foregår via mail: redaktion@halsnaesavis.dk skriv gerne ’Motion’ i emnefeltet. Man kan selvfølgelig også lægge vejen indenom avisen på Havnevej 1 for at høre nærmere.

Publiceret 15 November 2018 10:27