Unge Marius Ptak sender kuglen omkring ørerne på gæsternes keeper. Foto Thomas Quvang

Unge Marius Ptak sender kuglen omkring ørerne på gæsternes keeper. Foto Thomas Quvang

Spil til et mål

Storsejr til Team Arresø tirsdag aften

Af
Thomas Quvang

Håndbold Der var lidt startvanskeligheder, men da først motoren blev varm, så gik det stærkt.

Team Arresø's herrer i Kval-rækken havde tirsdag aften besøg af Helsingør i Frederiksværkhallen. Det blev en ret ensidig forestilling.

Bortset fra de første 10-15 minutter sad hjemmeholdet fuldstændig på kampen som slutteligt endte 34-19 i Team Arresøs favør.

Helsingør, fra den nederste del af tabellen, startede ganske optimistisk og bragte sig foran 3-0 og 4-1 inden alvoren gik op for hjemmeholdet. Gæsterne blev indhentet ved stillingen 8-8 og herfra kiggede Thomsen's tropper sig ikke tilbage.

Skudt i sænk

Team Arresø gik til pausen med en føring på 13-9 og i de sidste tredive minutter var der egentlig tale om spil til et mål - gæsternes. Læderkuglen nærmest fløj om ørerne på Helsingørs keeper, der trods mange fine redninger, alligevel nærmest blev skudt i sænk.

En sejr med femten overskydende er ikke hverdagskost i Kval-rækken, men denne var ikke et mål for stor. Eneste lille minus på dagen var vel, at sejren egentlig burde være endnu større, der blev godt nok brændt mange store chancer i løbet af kampen fra hjemmeholdets side.

Med sejren holder Team Arresø trit med rækkens øvrige tophold, hvor hele fem hold ligger inden for et enkelt point i toppen af rækken. Næste opgave bliver den 25. november, når holdet besøger Ledøje/Smørum der i skrivende stund ligger nummer et i rækken - et point foran Team Arresø på 4. pladsen.

Publiceret 14 November 2018 09:41