Ellers så træfsikre Nicolai Jægergaard misbrugte Hundesteds største chance i lørdagens 0-1 nederlag. Foto Thomas Quvang

Ellers så træfsikre Nicolai Jægergaard misbrugte Hundesteds største chance i lørdagens 0-1 nederlag. Foto Thomas Quvang

Så faldt 'Fort Hundested'

Efter ti sejre på stribe tabte Hundested efterårets sidste kamp

Af
Thomas Quvang

Fodbold Alting har en ende og således også Hundesteds sejrsmarch i Serie 1.

Efter ti kampe i streg med tre point på kontoen, blev efterårets sidste kamp, hjemme mod Hørsholm lørdag eftermiddag, et ærgerligt antiklimaks på et ellers enestående efterår.

Hørsholm vandt 1-0 på et meget sent sejrsmål, sat ind bag Christian Solhøj få minutter før efterårets sidste dommerfløjt.

Tandløs offensiv

Helt ufortjent var gæsternes sejr dog ikke. Hundested ramte aldrig rigtig det spillemæssige niveau som har kendetegnet holdet i efteråret. Specielt i 1. halvleg var Hørsholm ganske overlegne, dog uden at kunne tilspille sig de store chancer overfor Hundesteds gode og solide defensiv.

I 2. halvleg kom Hundested mere med og det blev til et par gode målchancer, men for en sjælden gang skyld var Hundesteds frygtede offensiv ganske tandløs.

Og da de fleste på og omkring banen havde indstillet sig på en 'nullert' i efterårets sidste kamp, så slog Hørsholm til, udnyttede en dårlig clearing, og satte sejrsmålet i kassen.

Høj klasse

En sur afslutning på efteråret, men når det er sagt, så er det høj klasse, at tage 30 point med på vinterferie, og så endda som oprykker.

Det var ikke overdreven arrogance da træner Michael Schou, inden premieren, spåede en top tre placering midtvejs i turneringen. Således topper Hundested rækken med fire points forspring ned til Lundtofte på 2. pladsen.

Publiceret 04 November 2018 17:43