EM-medaljevinder Nikoline Gaarn i aktion på Malta

EM-medaljevinder Nikoline Gaarn i aktion på Malta

Karate-duo leverede fornemt ved EM på Malta

Nikoline Gaarn og Luka Vojinovic vendte begge hjem fra EM med metal om halsen

Af
Thomas Quvang

Karate Taifu's to unge kæmpere Nikoline Gaarn og Luka Vojinovic repræsenterede begge det danske landshold som i sidste uge deltog ved European Karate Championship, der blev afholdt på Malta.

Nikoline Gaarn repræsenterede de danske farver ved såvel rotationskumite og holdkumite, og den 17-årige kæmper gjorde det stærkt. I rotationskumite blev det til en flot sølvmedalje og samme dag blev det til en bronzemedalje i holdkumite.

Lørdag deltog 15-årige Luka Vojinovic i åben klasse for drenge 15-17 år. Luka kæmpede taktisk klogt og vandt Bronze i sin klasse efter tre flotte kampe. Der var 25 deltagere i klassen, hvor Luka var en af de yngste.

Målrettet træning

Begge kæmpere har gennem lang tid trænet meget målrettet mod dette stævne. Der har været mange timers ugentlig træning, kostvejledning, individuelle træninger, landsholdstræninger, styrke samt konditionstræning.

Alt sammen med stor hjælp fra Taifu chefinstruktør Jesper F. Andersen og Charlotte Stensholm. Jesper sensei har gennem tiderne har sendt adskillige kæmpere til landsholdet med flotte præstationer til følge og var også med for at overvære stævnet og støtte de unge kæmpere, sammen med Charlotte som både er coach og næstformand i klubben.

Derudover er forældrestøtte en stor fordel, og her var flot opbakning med Thomas Gaarn, far til Nikoline, samt Lukas forældre, Slavica Vojinovic og Milan Vojinovic der var med hele vejen til Malta.

Publiceret 29 October 2018 06:30