Rasmus 'Ralle' Jensen havde MLI's eneste kvalificerede afslutning i lokalderbyet mod Hundested. Foto Ken Oxenløve

Rasmus 'Ralle' Jensen havde MLI's eneste kvalificerede afslutning i lokalderbyet mod Hundested. Foto Ken Oxenløve

Bedst hjemme i 'hullet'

MLI sluttede efteråret af med nyt nederlag på udebane

Fodbold Lørdag var Melby på udebane imod lokalrivalerne fra Hundested.

På forhånd havde Melby på udebane slet ikke levet op til de flotte resultater der er opnået hjemme i ”hullet” i Melby. Efteråret har på hjemmebane været til 'UG', mens udebane har været langt fra noget der kan få cheftræner Lars Wodskous tropper til at tænke tilbage på som noget positivt.

Stor fejl i forsvaret

Dagens kamp blev desværre ikke meget anderledes – hjemmeholdet fra Hundested blev holdt godt fra chancer, men alligevel tabte Melby 1-0 på en stor fejl fra rutinerede Søren Thomsen efter 20 min., hvor han mistimede et forsøg på en clearing totalt, så Hundesteds angriber Mathias Sørensen kunne bringe HI foran alene med Melbys unge keeper Emil Cronval.

Så endnu en kold dukkert for Melbyspillerne, der endnu engang skuffede stort på udebane. Efteråret har samlet set langt fra levet op til de forventninger holdet og træner-teamet har haft. Men der skal point med fra udebanekampe i foråret, om holdet skal væk fra den nederste del af tabellen, når tabellen gøres op til juni.

Træning og selvransagelse

Dagens bedste på et tamt Melbyhold var midterforsvarets rutinerede Marco Nielsen og Allan ”Moller” Pedersen der sammen med anfører Niklas Thøgersen forgæves forsøgte at få spillet til at fungere.

Der er nu en vinterpause der skal bruges til selvransagelse, og ikke mindst træning efter træning at få stabilitet og fight ind i holdet, så det ikke kun er hver anden weekend spillet er på et niveau holdet selv forventer.

Publiceret 29 October 2018 13:30