Nis Prio scorede to gange indenfor det første kvarter og dræbte Fredensborgs drømme om en overraskelse

Nis Prio scorede to gange indenfor det første kvarter og dræbte Fredensborgs drømme om en overraskelse

Tre hurtige kasser sendte bundhold til tælling

Hundested sikrede den 10. sejr på stribe i Serie 1

Af
Thomas Quvang

Fodbold Omkring 100 tilskuere var på plads, da Hundested lørdag eftermiddag tog imod bundproppen Fredensborg i Serie 1.

Det trofaste hjemmepublikum blev ikke skuffede, det blev til den forventede sejr, selv om det var en af de kampe hvor man som tophold kun kunne skuffe. Hundested fik dog hurtigt slukket Fredensborgs håb om at skabe en overraskelse.

Inden der var spillet et kvarter var kampen reelt afgjort. Da var Hundested allerede i front med tre kasser. Nis Prio scorede til 1-0 og 3-0 og derimellem scorede Nicolai Jægergaard det til 2-0.

Nicolai Jægergaard var ligeledes på pletten kort før pausen, da han satte sidste fod på et godt gennemspillet angreb og scorede til 4-0.

Trist affære

2. Halvleg blev en spillemæssig trist affære. Hundested kunne ikke styre bolden i den stærke medvind. Dårlig boldomgang og dårlige beslutninger betød, at halvlegen blev mere lige. Fredensborg kom noget bedre med i kampen, men holdene skabte ikke store muligheder.

Et kvarters tid før sidste fløjt kom Hundested på 5-0. Igen var efterårets helt store profil Nicolai Jægergaard på pletten og scorede efter fine kombinationer med Rasmus Borre.

Få minutter før tid fik Fredensborg reduceret til 5-1 som blev kampens resultat. Hundested leverede det der skulle til for at få den 10 sejr i træk i en kamp, hvor der aldrig var tvivl om resultatet.

Sæsonens sidste hjemmekamp er på lørdag kl.14 imod Hørsholm UIF.

Publiceret 28 October 2018 17:26