Cheri Skjødt Steenberg og holdkammeraterne jagter en samlet 5. plads ved DM

Cheri Skjødt Steenberg og holdkammeraterne jagter en samlet 5. plads ved DM

Lørdag i rugbyens tegn

Hundested deltager ved DM for ungdom, DM for kvinder og på landsholdet på samme dag

Af
Thomas Quvang

Rugby Den kommende lørdag er rugbydag på Fyn.

Sidste afdeling af Ungdoms-DM afholdes i Lindø. Afgørende runde til Dame-DM på Odense Atletikstadion før der samme sted spilles Herrelandskamp mod Norge. Hundested er repræsenteret ved alle tre begivenheder.

I Ungdom er Hundested repræsenteret i rækkerne U/10, U/12, U/14 og U/18. Her har de unge talentfulde Sælhunde, U/18-spillerne, den største chance for at tage guldet med hjem.

I Damerækken kan medaljer ikke nås i denne sæson. Men en 5.plads er der at spille for. Så skal både Århus, Speed og Esbjerg besejres. Det er indenfor mulighederne.

Brødre i rødt og hvidt

På landsholdet har Sælhundene de to Hansenbrødre, Mads og Christian, i startopstillingen. Danmark har de sidste ti år spillet tætte kampe mod Norge, og denne ser også ud til at blive jævnbyrdig.

Hundested har haft flere spillere i truppen, men Lars Håkansson har beskadiget et ledbånd i knæet og Jonathan Nexman forventes efter et års pause med en meniskskade, at kunne genoptage træningen i vinterpausen.

Så en rugbydag, hvor alle kører af sted tidlig morgen, og først vender hjem efter landskampen er spillet. I pausen af denne kamp overrækkes DM-trofæerne til både ungdom og Damer.

Publiceret 23 October 2018 00:00