Samtalecaféen foregår hver anden mandag på frivilligcentret Skjoldborg

Samtalecaféen foregår hver anden mandag på frivilligcentret Skjoldborg

Samtalecafé for kræftramte

Kræftens Bekæmpelse ”Kom og del dine tanker med andre kræftramte, der ved, hvad de snakker om!”

Sådan lyder tilbuddet fra den nyåbnede samtalecafé i Halsnæs, som holder til på frivilligcentret Skjoldborg, Valseværkstræde 5a i Frederiksværk.

Cafeen er åben hver anden mandag fra kl. 16 – 17.30. Første gang er den 22. oktober, hvor samtaleterapeut Leanna Gary og Karen Kjøller tager imod. De er begge frivillige i Kræftens Bekæmpelse og har tavshedspligt. Cafeen er et gratis tilbud og der kræves ingen tilmelding.

Kræft inde på livet

Det er Lokalforeningen for Kræftens Bekæmpelse i Halsnæs, som står bag dette tilbud. Cafeen er tilrettelagt for borgere, der har kræft inde på livet.

De frivillige vil sørge for en kop kaffe/te og skabe hyggelige rammer for et godt samvær og samtaler om erfaring med kræft, familieliv og alle de ting, som er svært at sige højt derhjemme eller på arbejdet samt drøfte relevante temaer.

"Caféen er tænkt som et sted, hvor man uforpligtende kan komme og udveksle erfaringer, tanker og følelser, samt glæder med andre i samme situation", siger Lisa Kofod formand for Kræftens Bekæmpelse i Halsnæs. Man kan komme en eller flere gange alt efter behov, tid og lyst.

Ønskes yderligere oplysninger kan Leanna kontaktes på legary@outlook.dk

Publiceret 17 October 2018 13:57