Rasmus Borre havde næstsidste fod på to Hundested-scoringer i lørdagens 4-2 sejr. Foto Thomas Quvang

Rasmus Borre havde næstsidste fod på to Hundested-scoringer i lørdagens 4-2 sejr. Foto Thomas Quvang

Kyniske og effektive

Hundested sikrede turneringens 8. sejr på stribe

Af
Thomas Quvang

Fodbold At udnytte momentum og kende besøgelsestiden er en dyd i al sport, og lige præcis her rammer Hundested plet i øjeblikket.

Lørdag eftermiddag blev den ottende sejr på stribe i turneringen spillet hjem da Espergærde blev besejret 4-2 hjemme i Hundested. Et facit som gæsterne må ærgre sig gule og blå over.

Fremragende Solhøj

For specielt i de første 45 minutter var det gæsterne der var klart det bedste hold på banen, men gigant chancer blev brændt overfor Hundesteds storspillende keeper Christian Solhøj. Istedet skulle Hundested blot bruge 1½ chance til at gå til pausen med en 2-0 føring.

Først headede Daniel Rimmer HI på 1-0 da han kom først på Rasmus Borres fine indlæg. Kort efter var det Casper Rytter Olsen der headede et frispark fra Nicolai Jægergaard i kassen.

Spillemæssigt var gæsterne absolut på samme niveau som Hundested, men kynismen den manglede og det samme gjorde effektiviteten. Begge dele har Hundested.

Overlistet til sidst

Lars Bonde gjorde det til 3-0 efter et hurtigt contraangreb og midtvejs i 2. halvleg udnyttede Nicolai Jægergaard en stor fejl fra gæsternes målmand til at bringe Hundested på 4-0.

Først i kampens døende minutter fik gæsterne overlistet banens bedste, Christian Solhøj. Han var chanceløs i begge tilfælde, ikke mindst dybt inde i overtiden da et frispark blev braget i kassen til slutfacit 4-2.

Med sejren fører Hundested fortsat Serie 1 med maximupoint 24 for otte spillede kampe. Næste opgave er Herlev på fremmed græs fredag aften.

Publiceret 14 October 2018 15:56