Det er ikke kun på fodboldbanen Nicholai Christiansen er farlig. Mandag aften var han Team Arresøs bedste i sejren over VLI. Arkivfoto

Det er ikke kun på fodboldbanen Nicholai Christiansen er farlig. Mandag aften var han Team Arresøs bedste i sejren over VLI. Arkivfoto

Bange anelser gjort til skamme

Team Arresø præsterede stærkt i mandagens udekamp mod VLI

Af
Thomas Quvang

Håndbold Det var med en smule bange anelser, at Team Arresøs Kval-herrer mandag aften satte kurs mod Frederiksberghallen til mødet med studenterholdet VLI.

For med flere afbud på dagen og den seneste kamps mindre gode præstation i frisk erindring, var der stor respekt for VLI der havde vundet alle deres kampe hidtil i turneringen.

Respekten og de bange anelser blev dog gemt godt væk, da først harpiksen kom på fingrene. Team Arresø leverede en stærk holdpræstation over hele linien og vandt 25-21 efter en 14-11 føring ved pausen.

Der var sæsondebut til Nicholai Christiansen hos Arresø, og han fik ganske afgørende betydning. Forsvarsmæssigt var eminent som fremskudt i 5-1 formationen, og angrebsmæssigt præsterede Nicholai Christiansen syv scoringer på syv forsøg.

Formidabelt irriterende

"Nicholai præsterer fremragende, formidabelt irriterende for modstanderne i forsvaret, og i den modsatte ende en uortodoks streg der konstant skabte ravage. Meget flot kamp", lød det efterfølgende fra træner Thomas N. Thomsen om sit holds topscorer.

Også holdets to keepere Troels Holst og Johnny Jensen fik roser med på vejen af træneren:

"Troels holder et meget højt niveau, og da han skal have ti minutter på bænken, bidrager Johnny med fire redninger på stribe på et meget afgørende tidspunkt i 2. halvleg", lød det fra træner Thomas N. Thomsen.

Sejren betyder at Team Arresø efter de tre første spillerunder er med helt fremme i Kval-rækken. Næste opgave bliver den 21. oktober hjemme mod Søborg. Lidt længere ude i tidshorisonten venter et spændende pokalopgør mod Gudrun, denne kamp spilles den 30. oktober, ligeledes hjemme.

Publiceret 10 October 2018 10:19