Magnus Holm, Marko Paunovic og Marie Modahl Carlsen er klar til weekendens HSK Box Cup i Hillerød

Magnus Holm, Marko Paunovic og Marie Modahl Carlsen er klar til weekendens HSK Box Cup i Hillerød

Tre fightere i ringen

Flotte præstationer af bokseklubbens trekløver

Af
Thomas Quvang

Boksning Frederiksværk Bokseklub havde tre boksere i ringen da der i lørdags blev afviklet et opvarmningsstævne til weekendens HSK Box Cup i Hillerød.

Det var i Jyllinge, at Marko Paunovic, Markus Holm og Marie Modahl Carlsen var i ringen. Det klarede alle tre rigtig fint.

Marko Paunovic leverede flot teknisk boksning, leverede lange tørre jabs og vel øvede kombinationer. En flot sejr på scoren 27-20 over sin modstander fra Haslev.

Magnus Holm indledte lidt anspændt, men som kampen skred frem blev det mere og mere overbevisende mod sin modstander fra Høje Taastrup. Flere gode fif og kombinationer fra træningslokalet blev afprøvet med succes, og det endte med en sikker 28-22 sejr på scorekortet.

Marie Modahl Carlsens modstander meldte afbud på dagen, i stedet blev det en opvisningskamp mod en ti kilo tungere dreng fra CIK. Det blev en hård kamp, hvor Marie overraskede sin modstander med fantastisk benarbejde og masser af slag og energisk arbejde på de indre linier.

Da der var tale om en opvisningskamp blev der ikke kåret en vinder, men det var en vældig flot indsats fra Marie som fik banket ringrusten af inden weekendens udfordringer i Frederiksborghallen.

Publiceret 09 October 2018 08:00