Marcus Ravn og Edgar Melkumov ved Øresunds-treffen i Helsingborg

Marcus Ravn og Edgar Melkumov ved Øresunds-treffen i Helsingborg

Et monster på madrassen

Herostræner Edgar Melkumov kastede rundt med samtlige modstandere

Af
Thomas Quvang

Brydning Cheftræner i Heros Edgar Melkumov viste vejen for de unge mennesker, da AK Heros i weekendendeltog ved Øresunds-treffen i Helsingborg.

For trods minimal brydetræning på seniorniveau gennem de seneste sæsoner, gav Edgar publikum og modstandere en på opleveren. Brydning på højeste hylde.

Modstanderne blev kastet til højre og venstre af den veloplagte cheftræner, der blev en populær og overbevisende vinder af sin klasse:

"Hele hallen ventede på Edgar's kampe, han er helt fantastisk, et monster på madrassen", lød lovordene til Edgar Melkumov efter stævnet.

Ved samme stævne gjorde Marcus Ravn comeback efter en sygdomsperiode, og trods lidt rust der skulle bankes af blev det til en fin sølvmedalje.

Alexander Øbro og Emil Jakobsen fik hver to kampe, og så i bad. Den ellers så sejrsvante 'Bulldozer' Mathias Rasmussen måtte trække sig med en skulderskade og Mathias Holck måtte ligeledes trække sig fra stævnet på grund af sygdom.

Sidst men ikke mindst krydsede Clara Roejkaer klinger med et par svenske landsholdsbrydere, det blev til to tætte nederlag.

Publiceret 08 October 2018 11:00