Thomas Bloch scorede sit første seniormål i en turneringskamp - og hvilket et!. Foto Thomas Quvang

Thomas Bloch scorede sit første seniormål i en turneringskamp - og hvilket et!. Foto Thomas Quvang

Drømme-kasse sænkede Taarbæk

Der blev spillet med musklerne da FFK vandt 3-1 lørdag eftermiddag

Af
Thomas Quvang

Fodbold Der blev gået til stålet i samtlige 90 minutter, da FFK lørdag eftermiddag tog imod Taarbæk hjemme på kunstgræsset.

En hårdtspillet match med masser af fysiske dueller, krydret med stærke præstationer og mon ikke også at tilskuerne blev vidner til årets mål i den hypervigtige match mellem de to hold fra den nederste del af tabellen.

Ond stemning

En rystende usikker dommerpræstation prægede de første 45 minutter, hvor de gule kort sad løst og der var ond stemning mellem spillerne på de to hold. FFK følte sig tidligt i kampen snydt for et straffe, og frustrationerne var store hos hjemmeholdet, da Taarbæk senere i halvlegen fik tildelt et tyndt straffespark. Dette blev sendt i kassen til 0-1.

Kort inden pausen udlignede FFK til 1-1, da et frispark fra Christian Konradsen langt udefra sejlede i kassen mellem venner og fjender.

En samtale mellem dommeren og de to anførere i pausen fik dæmpet gemytterne i de sidste 45 minutter, ellers var ingen af holdene endt kampen fuldtallige.

Konge-kasse

Midtvejs i halvleg leverede Thomas Bloch kampens detalje. Elegant blev bolden vippet over den direkte modspiller, og i samme bevægelse blev kuglen helflugtet i kassen fra 25 meters afstand. Et konge-mål af Thomas Bloch, soleklar aspirant til årets mål.

Kort før tid slog brandvarme Steffen Hansen sejren fast da han fra en spids vinkel lagde bolden ind i det fjerneste hjørne til 3-1. Det var fjerde kamp i streg at Steffen hansen fandt vej til netmaskerne.

Publiceret 07 October 2018 18:06