16-årige Sofie Bruun Bredgaard scorede i sin debut i 3F-Ligaen

16-årige Sofie Bruun Bredgaard scorede i sin debut i 3F-Ligaen

Debut i landets bedste række

16-årige Sofie Bruun Bredgaard scorede i sin første optræden i 3F-ligaen

Af
Thomas Quvang

Fodbold "Det var vel egentlig kun et spørgsmål om tid, hvornår lokale Sofie Bruun Bredgaard skulle debutere i landets bedste fodboldrække for kvinder 3F-ligaen.

Den 16-årige teenager fra Frederiksværk som i dagligdagen repræsenterer B93 fra Østerbro har gennem de seneste år spillet på diverse ungdomslandshold, og lørdag eftermiddag nåede Sofie endnu en milepæl.

Hjemme på Østerbro fik hun sin første optræden i 3F-ligaen da B93 tog imod Odense Q. Det blev en aldeles fornem debut. Ikke nok med at Sofie Bruun Bredgaard spillede et brag af en kamp, hun scorede såmænd også.

Odense Q var foran 2-0 til der blot manglede to minutter. Da reducerede Sofie til 1-2 og langt inde i dommerens tillægstid lykkedes det B93 at udligne til slutfacit 2-2. Et dejligt point, der få minutter før tid var langt væk.

Manchester City

Sofie Bruun Bredgaard får dog ikke tid til at hvile på laurbærrene og glæde sig over den fornemme debut, i denne uge venter der store fodboldmæssige oplevelser og udfordringer.

Mandag sættes kursen mod England, hvor Sofie Bruun Bredgaard skal på et ugelangt træningsophold hos Manchester City, som er den førende klub indenfor kvindefodbold i England.

Publiceret 01 October 2018 14:29