Simon Løfgren forsøger sig med et gennembrud i søndagens opgør mod Furesø. Foto Thomas Quvang

Simon Løfgren forsøger sig med et gennembrud i søndagens opgør mod Furesø. Foto Thomas Quvang

'Børnesygdomme' og sportsligt kollaps

Sort søndag for Team Arresøs to hold i Kval-rækken

Af
Thomas Quvang

Håndbold Sæsonens første hjemme-søndag blev en grim en af slagsen for Team Arresø. Klubbens to kval-række hold måtte begge forlade halgulvet som tabere.

Herrerne skulle følge op på den fine premiere, da de stod overfor Furesø, der ligeledes havde vundet deres første kamp i turneringen. Og det var gæsterne der efter en fin fight kunne juble over en sejr på 20-16.

I skammekrogen

Arresøs nye træner Thomas N. Thomsen har tydeligvis bygget videre på det lokale mandskab, bl.a. fået et par unge dygtige spillere med, men der er stadig et par 'børnesygdomme' der skal arbejdes med. Det kan ikke nytte noget at brokke sig højlydt over dommerkendelser, de bliver ikke lavet om. I stedet koster de minutter i skammekrogen, og når flere rutinerede spillere må til afkøling samtidigt på grund af brok, så koster det - især i den afgørende fase.

Sejren til Furesø kan der ikke indvendes så meget imod, den blev skabt i 1. halvleg, hvor firemåls forspringet blev etableret. Således gik gæsterne til pausen med en 9-5 føring. Flere gange i 2. halvleg var Arresø tæt på kontakt, men den afgørende coolnes manglede.

Målmand Troels Holst var Arresøs bedste på dagen, og i den modsatte ende var der et glædeligt comeback til Jonas Andersen, der blev sit holds flittigst scorende.

Sportslig massakre

Stoltheden var til at få øje på, da Arresøs kvinder i foråret sikrede oprykning til Kval-rækken, stik imod alle odds.

Nu er der blevet hverdag, og starten har ikke været sjov for holdet. premierenederlaget på 19 mål imod KSG i sidste uge gjorde ondt, og søndag blev ondt værre foran hjemmepublikummet i Frederiksværkhallen.

Et nyoprykket hold der har sagt farvel til flere rutinerede spillere og som tillige har målmand Rikke Johansen og Maja Hansen på skadeslisten, skal få det svært. I kampen mod Gundsølille var der tale om en sportslig massakre. 27-9 endte kampen i gæsternes favør efter 11-2! ved pausen.

Øretævernes holdeplads

Som cifrene fortæller en ekstrem ensidig forestilling, nærmest uden sportslig værdi. Udefra kan man kun frygte for en sæson på øretævernes holdeplads, eller endnu værre - et hold der går i opløsning.

I hvert fald skal der ske noget radikalt. Nu.

Publiceret 01 October 2018 09:34