Oplægger Martin Liebmann og målscorer Steffen Hansen fejrer scoringen til 1-1. Foto Thomas Quvang

Oplægger Martin Liebmann og målscorer Steffen Hansen fejrer scoringen til 1-1. Foto Thomas Quvang

FFK delte med topholdet

1-1 mod Skjold Birkerød efter solid fight

Af
Thomas Quvang

Fodbold "Det ville vi nok godt ha' solgt den for inden kampen".

Sådan lød fra FFK's lejr umiddelbart efter lørdagens 1-1 match ude mod rækkens tophold fra Skjold Birkerød. Umiddelbart var det ene point også ganske fint og fuldt fortjent, desværre rykker det ene point bare ikke så meget i tabellen.

Skjold Birkerød kom bedst fra start og bragte sig hurtigt på 1-0 da et flot indlæg blev headet ind i krydset. Et flot mål uden chance for målmand Kristian Frid. Kort efter var hjemmeholdet tæt på 2-0, men da afværgede FFK's keeper med en fremragende parade.

Herefter arbejde FFK sig støt og roligt ind i kampen, ikke alle afleveringer sad i skabet, men fight og indstilling var stærk. Det blev også til et par hæderlige forsøg inden pausen.

Scorede for tredie kamp i streg

I 2. halvleg stod FFK ligeledes stærkt på banen, en solid defensiv foran den hårdtarbejdende midtbane. Den fortjente udligning kom et kvarter før tid, da Steffen Hansen resolut sparkede bolden i kassen til 1-1 efter oplæg fra Martin Liebmann. Det var tredie kamp i streg at Steffen Hansen fandt vej til netmaskerne.

Begge hold havde muligheder for at sikre de tre point i slutfasen, men retfærdigvis endte det med en deler. Målmand Kristian Frid toppede et indtil videre flot efterår ved at være FFK's bedste på dagen. Skarpt forfulgt af Rasmus Dich og Marcus Dalhauge.

Publiceret 30 September 2018 17:48