Hundesteds trænerteam Michael Schou og Steen 'Store' Jørgensen har taktikken klar inden mødet med Vendsyssel.

Hundesteds trænerteam Michael Schou og Steen 'Store' Jørgensen har taktikken klar inden mødet med Vendsyssel.

POKALBRAG: "Vinden skal blæse vores vej"

Hundested er 'underdogs' men troen på overraskelsen lever

Af
Thomas Quvang

Pokalbrag "Alle mand er klar til kamp, fit for fight, der er begyndt at komme lidt kildren i maven".

Onsdag morgen sætter Hundesteds træner Michael Schou ord på de sidste forberedelser inden det i eftermiddag går løs på Hundested Stadion. Opgøret i landspokalturneringens tredie runde mod Vendsyssel FF fra landets bedste række.

Og selv om der er seks rækkers forskel på de to hold, så øjner Hundesteds træner muligheden for at skabe overraskelsen - bolden er jo trods alt stadig rund:

Lang køretur i benene

"Selvfølgelig er Vendsyssel kæmpe favoritter, men altså, de har en køretur på seks timer i benene, de skal møde et hold som er nyoprykkere i Serie 1, så selv om de siger, at de tager kampen dybt seriøst, så er vi blot en modstander der skal overståes", siger Michael Schou og fortsætter:

"Jeg kan se på deres spillertrup til kampen, at syv af de spillere de brugte i weekendens kamp i superligaen, slet ikke er med i Hundested. Det kan tolkes som en arrogant tilgang til kampen, men trods deres mange ændringer er det jo stadig et hamrende godt hold".

5-10 procent chance

"Jeg giver os 5-10 procents chance for at skabe overraskelsen og gå videre. Drømmescenariet er, at holde nullet så længe som muligt. Vendsyssel er ikke vant til at skabe kampene i superligaen, der parkerer de bussen og lever på omstillinger. Hos os skal de frem og skabe kampen, og så håber jeg, at vi kan overraske dem med den fart vores offensive spillere har", lyder det fra Michael Schou, som dog også har et skrækscenarie:

"Vi må ikke komme hurtigt bagud, så kan Vendsyssel stille sig ned og spille på deres vanlige præmisser. Vi skal starte kampen med at forsvare med næb og klør, det blir ikke kønt og vi må sandsynligvis tonse bolden ud af kommunen i startfasen og så efterhånden finde fodfæste".

X-factor spillerne skal toppe

"Skal vi skabe overraskelsen, så skal vinden blæse vores vej, vores X-factor spillere skal virkelig ramme dagen, et forhåbentlig talstærkt hjemmepublikum skal bakke massivt op og så skal vores målmand Christian Solhøj stå sit livs kamp. Det hele skal gå op i en højere enhed, og så håber jeg jo, at de ringer fra Hjørring torsdag for at høre hvem vi har trukket i fjerde runde", siger Michael Schou nogle timer inden det går løs.

Der er kickoff i Hundested kl. 16.15

Publiceret 26 September 2018 10:35