Herosholdet ved lørdagens Richthoff Cup i Linhamn

Herosholdet ved lørdagens Richthoff Cup i Linhamn

'Bulldozeren' fjernede al modstand

For anden weekend i træk uddelte Herosbryderne gule og blå øretæver

Af
Thomas Quvang

Brydning For anden weekend i træk satte de lokale Heros-brydere et fornemt præg på et stævne på den anden side af Øresund. Denne gang ved Richtoff Cup i Limhanm.

Her var Heros repræsenteret med syv drenge og en enkelt pige ved det store stævne.

Endnu en gang var klubbens 'Bulldozer' Mathias Rasmussen helt urørlig i sin vægtklasse 38 kg. Al modstand blev nærmest fjernet fra madrassens overflade af Mathias, hvis flid i træningslokalet så sandelig bærer frugt.

Også Nomi Øbro fik guld med hjem fra det svenske stævne. I pigernes 31 kg. måtte hun dog en hård kamp igennem inden hun kunne glæde sig over guldmedaljen.

Letvægts mandfolk

Malthe Rasmussen og Jonas Petersen leverede begge en mandfolke præstation, hvis man ellers kan sige det om to drenge på hhv. 26 og 32 kg. Denne gang blev det til sølv til de to små fightere.

Mathias Holck og Alexander Øbro kæmpede sig til bronze på dagen. Villas Christensen endte uplaceret men viste klar fremgang.

Emil Jakobsen har indtil videre i denne sæson haft svært ved at finde gearet og det blev til to klare nederlag. Der må investeres lidt mere i træningslokalet, så skal resultaterne nok komme.

Publiceret 25 September 2018 00:00