Nicklas Granzow, Rasmus Koch og Marco Rytter Olsen sørgede for de tre scoringer mod Hellebæk

Nicklas Granzow, Rasmus Koch og Marco Rytter Olsen sørgede for de tre scoringer mod Hellebæk

HI besejrede bundproppen

3-2 sejr over Hellebæk som optakt til onsdagens pokalkamp

Af
Thomas Quvang

Fodbold Hundested fik en resultatmæssig fin generalprøve på onsdagens pokalkamp mod Vendsyssel, da de lørdag eftermiddag besejrede bundproppen i Serie 1 Hellebæk med 3-2 hjemme i Hundested.

Kampen startede med masser af action i begge ender, inden der var spillet fem minutter var der scoret i begge ender - og målscoeren var såmænd den samme.

Først satte Nicklas granzow hovedet på et præcist indlæg fra Rasmus Koch og så var Hundested foran 1-0. Minuttet efter lagde Nicklas Granzow bolden tilbage til sin egen målmand Christian Solhøj. Bolden snød dog 'Sol' og så trillede den i kassen til 1-1.

Udligningen fik Hundested hurtigt rystet af sig. I det 20 . minut headede Marco Rytter Olsen hjemmeholdet på 2-1 efter et perfekt oplæg fra Rasmus Borre og kort inden pausen blev det 3-1 ved Rasmus Koch der sparkede et frispark direkte i kassen.

2. halvleg blev en rodet forestilling med mange fejl fra begge hold, måske Hundesteds spillere så småt begyndte at tænke pokalbold.

I den småkedelige anden halvleg var det småt med chancer, men i de døende sekunder lykkedes det gæsterne at reducere til slutfacit 3-2.

Stefan Prio var Hundesteds bedste på dagen, hvor Hundested sikrede den femte sejr på stribe i Serie 1. Næste prøvelse i turneringen er lørdag mod AB på udebane. Inden da gælder det som bekendt Vendsyssel.

Publiceret 24 September 2018 08:58