HI besejrede bundproppen

3-2 sejr over Hellebæk som optakt til onsdagens pokalkamp

Af
Thomas Quvang

Fodbold Hundested fik en resultatmæssig fin generalprøve på onsdagens pokalkamp mod Vendsyssel, da de lørdag eftermiddag besejrede bundproppen i Serie 1 Hellebæk med 3-2 hjemme i Hundested.

Kampen startede med masser af action i begge ender, inden der var spillet fem minutter var der scoret i begge ender - og målscoeren var såmænd den samme.

Først satte Nicklas granzow hovedet på et præcist indlæg fra Rasmus Koch og så var Hundested foran 1-0. Minuttet efter lagde Nicklas Granzow bolden tilbage til sin egen målmand Christian Solhøj. Bolden snød dog 'Sol' og så trillede den i kassen til 1-1.

Udligningen fik Hundested hurtigt rystet af sig. I det 20 . minut headede Marco Rytter Olsen hjemmeholdet på 2-1 efter et perfekt oplæg fra Rasmus Borre og kort inden pausen blev det 3-1 ved Rasmus Koch der sparkede et frispark direkte i kassen.

2. halvleg blev en rodet forestilling med mange fejl fra begge hold, måske Hundesteds spillere så småt begyndte at tænke pokalbold.

I den småkedelige anden halvleg var det småt med chancer, men i de døende sekunder lykkedes det gæsterne at reducere til slutfacit 3-2.

Stefan Prio var Hundesteds bedste på dagen, hvor Hundested sikrede den femte sejr på stribe i Serie 1. Næste prøvelse i turneringen er lørdag mod AB på udebane. Inden da gælder det som bekendt Vendsyssel.

Publiceret 24 September 2018 08:58

SENESTE TV