100 kampe og 100 kasser - Jacob Quvang og Chris Nielsen blev hyldet efter lørdagens 3-0 sejr over ORI

100 kampe og 100 kasser - Jacob Quvang og Chris Nielsen blev hyldet efter lørdagens 3-0 sejr over ORI

Endelig kom sæsonens første sejr

Jubilæum, milepæl og tre dejlige point da FFK besejrede ORI

Af
Thomas Quvang

Fodbold Det var med kniven for struben, at FFK's mandskab gik på banen lørdag eftermiddag, hjemme mod ORI fra Oppe Sundby.

For det var nummer næstsidst og sidst i tabellen der krydsede klinger på 'kunsten'. For begge hold var det kun sejren der talte, vigtigheden var ikke til at tage fejl af.

Inden første fløjt blev FFK's anfører, 24-årige Jacob Quvang hyldet for sin 1. holdskamp nr 100 siden debuten mod Sengeløse i 2012, og en halv times tid senere var det Chris Nielsen der rundede en milepæl for FFK. Da scorede angriberen nemlig sit mål nummer 100 for FFK's bedste hold.

Chris Nielsen scorede til 1-0 på et straffespark begået mod Nikolaj Christiansen. Scoringen var den eneste i de første 45 minutter.

Solid defensiv

I 2. halvleg forsøgte ORI at fremtivinge en udligning, men tæt på kom de aldrig. Hjemmeholdets defensiv stod aldeles solidt. Og i stedet for en udligning kom FFK på 2-0 midtvejs. Et frispark af Christian Konradsen langt udefra, sejlede i kassen overfor gæsternes knap så heldige målmand, der blev fuldstændig fixeret af Marcus Dalhauge tæt foran mål.

Scoringen hev troen ud af gæsterne, der måtte indkassere yderligere en scoring i kampens døende minutter. En hurtig omstilling blev udnyttet perfekt af Steffen V. Hansen der elegant lagde bolden i kassen til slutfacit 3-0.

En fortjent sejr, der endda kunne have været et par mål større. Jubilar Jacob Quvang blev kåret som 'man of the match' men også Marcus Dalhauge og Oliver Engel leverede stærkt da sæsonens første sejr kom i hus.

Publiceret 23 September 2018 16:48