Vendsyssels superliga mandskab undervurdrer på ingen måde Casper Rytter og holdkammeraterne fra Hundested. Foto Thomas Quvang

Vendsyssels superliga mandskab undervurdrer på ingen måde Casper Rytter og holdkammeraterne fra Hundested. Foto Thomas Quvang

"Vi tager kampen dybt seriøst"

Vendsyssel FF er kæmpe favoritter - men alt kan ske i pokalfodbold

Af
Thomas Quvang

Pokalfodbold Når Hundested onsdag eftermiddag tager imod Vendsyssel FF fra landets bedste række, så ligner det på forhånd Davids berømte kamp mod Goliat.

For på papiret ligner det nærmest en uoverkommelig opgave - Hundested fra Serie 1 vs Vendsyssel fra Superligaen. Det kan vel kun gå en vej, eller hvad?

Favoritværdigheden kan gæsterne fra Vendsyssel selvfølgelig ikke løbe fra, men når det så er sagt og skrevet, så huskes det stadig, at Skagen slog Brøndby - også i Vendsyssel.

Ikke en walk-over

"Jeg kan forsikre om, at vi tager kampen dybt seriøst, alt kan ske i pokalfodbold, og den eneste grund til, at der blev trukket lidt på smilebåndet over lodtrækningen her, var at vi fik en udekamp mod det hold placeret længst væk geografisk", lyder det fra Vendsyssel FF's Team Koordinator Michelle Lange som Halsnæs Avis fik en snak med op til den største kamp i Hundested Idrætsklubs historie. Michelle Lange fortsætter:

"Der findes ingen walk-over, slet ikke i pokalfodbold, og vi ser meget frem til onsdagens kamp", lyder det fra Michelle Lange som er mere lokalkendt end ordet Vendsyssel antyder.

Netto i Hundested

Således er Michelle Lange født og opvokset i Frederiksværk, og hun har tidligere arbejdet i Netto i Hundested. Som en ekstra krølle på historien arbejdede Michelle Lange som Team Koordinator for Lyngby's superligamandskab, da Lyngby mødte Frederiksværk i pokalturneringen for et par sæsoner siden:

"Det er meget sjovt, at jeg kommer til at 'spille' mod såvel Frederiksværk som Hundested i pokalturneringen", siger Michelle Lange og slutter:

"Holdets jyske spillere kender ikke så meget til Hundested og de ser frem til hvad onsdagen bringer".

De ved dog at der venter en lang køretur, og hvis det lykkedes David at nedlægge Goliat, så er hjemturen med garanti dobbelt så lang.

Publiceret 21 September 2018 00:00