Amanda, Agnes og Ida - Hurtigt trekløver fra Tisvilde Hegn OK

Amanda, Agnes og Ida - Hurtigt trekløver fra Tisvilde Hegn OK

Der skulle fintælling til

Tisvilde Hegn OK i DM-finalen - men det var på et hængende hår

Af
Thomas Quvang

Orienteringsløb Tisvilde Hegn OK sluttede som nr. to i 1. division øst i danmarksturneringen for klubhold i orientering.

Klubben har dermed kvalificeret sig til årets DM-finale for klubhold, men det krævede fintælling af de scorede point for at komme frem til resultatet.

Finale i Store Hareskov

Anden og sidste runde i årets 1. division øst blev afviklet i Boserup Skov ved Roskilde. Her vandt Tisvildeholdet over FIF Hillerød og Allerød OK, mens holdet tabte til Søllerød OK. Idet Søllerød besejrede Hillerød, sluttede både Hillerød, Søllerød og Tisvilde med 8 matchpoint i den samlede stilling i årets 1. division øst.

Sammentælling af løbspointene i de tre klubbers indbyrdes matcher i årets to runder i 1. division øst gav følgende resultat: FIF Hillerød 547 point, Tisvilde Hegn OK 503 point og Søllerød OK 501 point. Dermed gør Tisvilde Hegn OK FIF Hillerød følgeskab til årets DM-finale for klubhold, som foregår søndag den 7. oktober i Store Hareskov ved Værløse.

I DM-finalen skal Tisvilde Hegn OK og FIF Hillerød dyste mod OK Pan Århus, Silkeborg OK, OK Snab Vejle og Kolding OK.

Alle point er vigtige

I Boserup Skov var der en THOK-løber på førstepladsen på 8 af de 17 baner, men det jævnbyrdige samlede resultat understreger, at alle scorede point er vigtige.

Førstepladser blev vundet af Emil Øbro, Keld Johnsen, Klaus Olsen, Andreas Duc Jørgensen, Amanda Falck Weber, Tenna Nørgaard Landsperg, Xenia Bregensøe og Fiona Bojen.

Klubbens løbere gjorde sig særlig bemærket på damernes elitebane, hvor det ud over sejren til landsholdsløberen Amanda Falck Weber blev til en tredje- og en fjerdeplads til de to juniorlandsholdsløbere Agnes Nørgård Kracht og Ida Øbro.

Publiceret 19 September 2018 10:34