Casper Albæk Mortensen kørte en stærk 2. plads hjem fra Master Kids i Frankrig. Privatfoto

Casper Albæk Mortensen kørte en stærk 2. plads hjem fra Master Kids i Frankrig. Privatfoto

En sæson med to alvorlige styrt

Casper Albæk Mortensen præsterede fint ved Master Kids i Frankrig - men sæsonen har været præget af et par alvorlige skader

Af
Thomas Quvang

Motocross Den igangværende sæson har ikke budt på mange opture for den lokale crosskører Casper Albæk Mortensen.

I foråret kostede et brækket kraveben, forårsaget af et styrt, deltagelsen ved flere afdelinger om europamesterskabet ligesom en afdeling om det danske mesterskab blev med den lokale crosskører som tilskuer.

Heldigvis var der opmuntring til Casper Albæk Mortensen da han var tilbage på crossmaskinen. Ved et stort løb i Frankring med 550 kørere, Master Kids, blev det til en stærk 2. plads i sin klasse. En flot præstation, blot tre måneder efter det komplicerede brud på kravebenet.

Efter den flotte placering i Frankrig blev der trænet flittigt henover sommeren i såvel Holland som Belgien, inden turen igen gik hjem til Danmark.

Brækket håndled

Her var uheldet så ude igen. Ved en træning på banen i Kolding måtte Casper Albæk Mortensen igen tage en tælling efter et styrt. Denne gang et brækket håndled og tre ugers pause med armen i en skinne.

Efter denne pause var Casper Albæk Mortensen tilbage på crossmaskinen i sidste weekend, her blev det til en samlet 2. plads på dagen ved den sidste afdeling om sjællandsmesterskabet, afviklet i Vordingborg.

I denne weekend køres den sidste afdeling om det danske mesterskab på Hedeland Motocrossbane. Herefter står den på fysisk træning, så formen holdes ved lige til en stribe vinterløb i Holland.

Publiceret 13 September 2018 15:30