Målfarligt trekløver. Casper Rytter har netop scoret til 3-1 og fejres af Marco Rytter Olsen og oplægger Lars Bonde. Foto Thomas Quvang

Målfarligt trekløver. Casper Rytter har netop scoret til 3-1 og fejres af Marco Rytter Olsen og oplægger Lars Bonde. Foto Thomas Quvang

"Lad os bare få OB eller FC Nordsjælland"

Hundested smaskede Tårnby FF med 4-1 og spillede sig videre til 3. runde i landspokalturneringen

Af
Thomas Quvang

Pokalbold "Jeg håber at vi får OB eller FC Nordsjælland i næste runde, det er de to ønskemodstandere da begge klubber har spillere der kommer herfra, det kunne være rigtig fint".

Cheftræner Michael Schou var klar i spyttet sekunderne efter sidste fløjt af tirsdagens pokalkamp, hvor Tårnby FF fra Københavnsserien fik en lektion på kunstgræsset og måtte tage hjem til Amager med et 1-4 nederlag.

Stærk holdpræstation

Hundesteds mandskab leverede en af de absolut største præstationer i klubbens mere end 100-årige historie og den flotte 4-1 sejr kan der intet indvendes imod.

Den var helt fortjent. En holdpræstation krydret med individuelle præstationer i topklasse.

Flyvende fra start

Trods en kaotisk optakt til kampen, Tårnby FF havde viste undervurderet det nordsjællandske trafikkaos, og tre kvarters udsættelse af kampen, kom Hundested flyvende fra start. Efter blot tre minutters spil bragte Lars Bonde Hundested på 1-0, da hans skud fra kanten af feltet blev rettet af og snød gæsternes keeper. Kort efter havde selvsamme Lars Bonde og Nicolai Jægergaard store chancer for at bringe Hundested yderligere foran, men den sidste præcision manglede.

Det var i stedet Tårnby FF der fik udlignet til 1-1, da et fladt indlæg blev sendt i kassen uden chance for målmand Christian Solhøj. Netop Christian Solhøj var en fremragende sidste skanse for HI, specielt i de første 45 minutter, hvor gæsterne lagde et tonstungt pres på hjemmeholdet.

Kort inden pausen bragte Hundested sig foran 2-1 da Nis Prio forlængede et indlæg ind til Marco Rytter Olsen som pandede bolden i kassen til pausestillingen.

Contra efter fodboldens ABC

I de sidste 45 minutter stod Hundested særdeles stærkt defensivt og ventede tålmodigt på de contrachancer som måtte opstå. På en af disse eksplodere de næsten 300 tilskuere, da Lars Bonde med en milimeter præcis aflevering serverede bolden til Casper Rytter som bragte Hundested på 3-1 med en sikker afslutning tæt under mål.

Kort før tid blev det sidste søm slået i gæsternes kiste. Indskiftede Rasmus Borre stak en bold i dybden til en fri Nicolai Jægergaard som havde kurs mod mål. Meget uselvisk og med et gyldent overblik serverede 'Jæger' bolden til fremstormende Lars Bonde der kunne trille bolden i tomt mål til facit 4-1. Contraspil lige efter fodboldens ABC.

Outstanding

En fuldt fortjent sejr, hvor alle bød ind. Christian Solhøj var, som før nævnt, eminent i kassen. Nicklas Granzow styrede sit forsvar som en garvet veteran og var banens bedste gennem de 90 minutter.

Også Jeff Fausild og unge Emil Berthold, der blev skiftet ind i 1. halvleg da kaptajnen Stefan Prio måtte forlade banen med en skade, gjorde det fremragende i forsvaret. Hundesteds midtbane leverede fremragende gennem hele kampen og oppe foran var Lars Bonde outstanding med to scoringer og en assist.

Superliga

Nu kan Hundested så bare vente på lodtrækningen til pokalturneringens 3. runde. Umiddelbart er der stor chance for at trække et superligahold.

Der er 32 hold tilbage i turneringen, heraf 14 fra landets bedste række. Det betyder, at der skal spilles 16 kampe i tredie runde og da holdene fra landets bedste række ikke kan trække hinanden før 4. runde, så ligner det en på opleveren for Hundested og deres trofaste fans, og ja - det kunne da være fint med et gensyn med enten Magnus Kofod Andersen (FCN) eller Mathias Jørgensen (OB).

Der er lodtrækning til tredie runde torsdag kl. 12.

Publiceret 12 September 2018 11:06