Regnvådt cup-opgør i Hundested. Fotos: Jan Stephan

Regnvådt cup-opgør i Hundested. Fotos: Jan Stephan

Hundested tabte i cup-finalen

Gæsterne fra 'vikingebyen' løb med cup-sejren

Hundested IK – Frederikssund IK (0 -0) 0-1

På finaledagen i sidste uges Mitsubishi Cup var der lagt op til et spændende opgør mellem Hundested og Frederikssund på stadion i Hundested.

Inden finalen havde endnu et lokalt hold, FFK, spillet kamp om 3.-4.-pladsen mod Frem Hellebæk, og her måtte frederiksværkerne indkassere et nederlag på 1-3.

Så nu var det op til Hundestedspillerne at leve op til favoritrollen foran de godt 200 tilskuere, og hjemmeholdet kom udmærket fra start, men spillerne fra 'vikingebyen' kæmpede bravt. I 36. minut var Hundested tæt på at udnytte en stor chance, og faktisk havde målmændene i begge ender af banen travlt i en chancerig første halvleg, hvor Hundested i kampens hede måtte tage Nis Prio af banen, efter han havde fået et slag på anklen, senere må Jeff Fausild udgå p.g.a. en mindre fiberskade, og Casper Rimmer måtte ud i 10 minutter efter at have indkasseret et gult kort.

Der var gode takter fra begge hold i første halvleg, og efter pausen fortsatte løjerne på livlig facon, da gæsterne fra Frederikssund pressede på og Hundesteds målmand Christian Solhøj blev passeret. Scoringen vakte stor jubel i Frederikssundlejren.

Den unge Hundestedspiller Yaser Osman stod for hjemmeholdets største chance, da han kunne sende bolden i netmaskerne med en blød inderside, men i stedet fik skudt hårdt forbi målet.

Resten af halvlegen bølgede kampen frem og tilbage med en del chancer til hjemmeholdet, men scoringerne udeblev, og gæsterne fra Frederikssund blev dette års cup-vindere. Efter kampen kunne Mitsubishi forhandler Morten Tvergaard overrække de 3.000 kroner til anfører Lasse Jensen fra Frederikssund IK som vinder af Mitsubishi Cup 2018 og Hundested IK holdet modtog 2.000 kroner.

Flere cup-kampe

Tirsdag

Frederikssund IK – Frem Hellebæk (0 – 0) 1 – 1 straffesparkkonkurrence 3 – 1

50 tilskuere på kunstbanen på Hundested Stadion. 1-1 i ordnær spilletid, og i straffesparkkonkurrencen var Frederikssund sikrest.

Torsdag

HI - FKK (2 - 0) 4 - 1

250 tilskuere til lokalopgøret, en ret hårdt spillet kamp med mange chancer.

Målscorere: Nicolai Jægergaard to scoringer, Marco Rytter og Nis Prio en scoring hver for HI.

Magnus Avnsbo Olsen en scoring for FFK.

Publiceret 13 August 2018 09:39