Pokal og medaljer til MLI's dygtige fodbolddrenge

Pokal og medaljer til MLI's dygtige fodbolddrenge

MLI's ungdom indtog Vildbjerg

Af
Thomas Quvang

Fodbold Torsdag morgen meget tidligt, var der busafgang fra Melby imod Jylland, hvor syv af MLI'sungdomshold skulle deltage i den store ungdomsturnering Vildbjerg Cup.

Ca. 10.000 spillere fra 12 nationer deltog i stævnet, som blev afholdt for 40. gang. MLI's mange spillere og ikke mindst deres forældre var med overalt, så der var stemning på sidelinjen til alle kampe, når Melby deltog. Flot opbakning fra forældre og anden familie til spillerne, der havde indlogeret sig på campingpladser, sommerhuse og hoteller i stor omkreds fra kamppladserne - mens spillerne og trænerne sov på Vildbjerg skole sammen med mange andre hold.

Indmarch og kampe

MLI-delegationen ankom til Vildbjerg med godt humør sidst på formiddagen, hvorefter der var indmarch og de første kampe kunne påbegyndes midt på eftermiddagen.

U9 drenge havde hold med til stævnet for første gang. Efter puljekamene gik de unge spillere videre til A-slutspillet, hvor holdet vandt 1/8 finale og kvartfinale, inden semifinalen blev endedtationen mod de senere vindere Ledøje/Smørum. I kampen om 3. pladsen vandt MLI 7-6 over Dalum efter straffesparkskonkurrence.

U11 drengene var også med i 2017 så de kendte vejen til succes i Vildbjerg. Inden sidste kamp i puljen havde holdet chancen for at gå i A-slutspillet. Men et 1-3 nederlag til de senere vinder af A-slutspillet tyske JFV Eutin/Melente sendte holdet i B-slutspil. Her spillede drengene sig helt frem til finalen, hvor det dog blev et 0-1 nederlag til Skørping.

U12 drengene endte også i B-slutspillet, kvartfinalen blev her endestationen imod Thisted FC der vandt den tætte kamp med 2-1.

U14 drenge vandt deres pulje og deltog derved i A-slutspillet, hvor 1/8-finalen imod AB blev tabt 0-2. U16 drenge endte i B-slutspillet og vandt 1/8-finalen, men tabte 1-3 til norske Mastra IL i kvartfinalen.

U18 pigerne var meget tæt på en finalekamp i A-slutspillet, men nogle ”skæve” kampe i midten af turneringen fik forpurret dette.Nu skulle de i stedet spille kvartfinale i B-slutspillet imod Tyske TuS Büppel. Her blev det til et snævert 0-1 nederlag og så var det slut for sidste års finalister fra Melby.

'Verdensklasse'

Efter prisoverrækkelse søndag gik turen hjem imod Melby. Efter en forlænget weekend med sol og dejligt humør, blev det en super oplevelse for spillere og trænere, der alle nok sov dejligt i deres egen seng søndag aften.

Det sociale på tværs af hold og piger og drenge er det MLI-Fodbold som klub lægger meget vægt på, og her var alle spillerne i 'verdensklasse'. Den opbakning alle spillerne, og de mange mange forældre, viste de andre MLI-hold ifm. deres kampe var en oplevelse i sig selv. Mon ikke succesen gentages igen i 2019?

Publiceret 06 August 2018 14:25

SENESTE TV