Guldet var hjemme efter en målrig affære.

Guldet var hjemme efter en målrig affære.

Sjællandsmestre efter storsejr

Gladsaxe-Hero led stort nederlag i SM-kamp på Hundested Stadion

Af
Anders Nordstrand

FODBOLD Hundested Idrætsklub - Gladsaxe Hero BK: 9-1. Så kort kan lørdagens kamp om sjællandsmesterskabet i serie 2 sammenfattes: Stort set spil til kun et mål, da Hundested satte fed streg under mesterskabet i en meget målrig affære.

De blå tropper havde denne gang Nis Prio som anfører på hjemmebanen, der var omkranset af ca. 300 forventningsfulde tilskuere, og de fik fuld valuta for pengene med intet mindre end ni hundestedscoringer i en fair spillet uden hverken gule kort eller mistænkelige VAR-afgørelser.

Hundestederne lagde pres på gæsterne fra start, og det blev belønnet med en scoring efter fire minutter af Peter Rasmussen, der sendte bolden i nettet efter assist af Nicolai Jægergaard. Så var løjerne i gang, og godt et minut senere var det Marco Rytter Olsens tur til at komme på tavlen, da fik en aflevering Lars Bonde, der havde opsnappet bolden kom bagom Gladsaxe forsvar.

2-0, og bortset fra en enkelt Gladsaxescoring efter 17 minutter blev der nærmest produceret mål på samlebånd, men Hundested skulle lige dog igennem en mindre krise, hvor spillet ikke så specielt godt ud frem til halvlegens slutning. Men anfører Prio fik vist vejen med scoring til 3-1, og så var der lissom kommet hul på bylden igen.

Presset fortsatte, og lige før pausen var der nærmest skydetelt foran Gladsaxes mål, hvor flere Hundestedspillere fyrede løs, inden Peter Rasmussen satte sidste på fod på til en komfortabel pauseføring på 4-1.

Anden halvleg blev en målrig affære med hundestedspillere i hopla: 5 – 1 Lars Bonde (50. min.), 6 – 1 Jeff Fausild (74. min.), 7-1 Jannik Iversen på straffe (77. min.), og 8-1 Nicolai Jægergaard (79. min.), der også rundede målfesten af efter 84 minutter, da 'Jæger' opsnappede bolden, tog et par træk og sendte bolden i maskerne til slutfacit 9-1, inden spillerne kunne kåres som Sjællandsmestre med overbevisende sejrscifre.

Publiceret 25 June 2018 11:34