Fodboldnostalgi - men der er ikke meget 'Bundesliga-garn' tilbage hos Frederiksværks All-Stars

Fodboldnostalgi - men der er ikke meget 'Bundesliga-garn' tilbage hos Frederiksværks All-Stars

Nostalgi og stive fodboldben

Frederiksværk genvandt 'Halsnæsmesterskaberne anno 1992'

Af
Thomas Quvang

Veteranbold Lørdag eftermiddag var der nostalgi og gamle stive fodboldben for alle pengene, da MLI var vært for all-star stævnet 'Halsnæsmesterskaberne anno 1992'

Et stævne for områdets fodboldspillere, der repræsenterede klubberne på Halsnæs det år Danmark blev europamestre i fodbold.

De gamle klubber Brederød IF, Frederiksværk Boldklub og Vinderød IF samt MLI, Ølsted IF og Hundested Idrætsklub var alle inviteret til stævnet - desværre indløb der afbud fra de to sidstnævnte.

De fire deltagende hold spillede alle mod alle, og kampenes afvikling gjorde, at der blev sluttet af med en rigtig finale. Frederiksværk og MLI havde begge besejret Brederød og Vinderød, og skulle dermed ud i det afgørende slag om vandrepokalen. Finalen endte 0-0 og så kunne Frederiksværk hyldes som vindere på en bedre målscore.

Det blev en eftermiddag med mange minderige gensyn med gamle holdkammerater og 'fjender' fra en svunden tid. Selvfølgelig afviklet i en god sportslig ånd og med masser af grin. Det kan godt være, at bentøjet ikke kan i det samme tempo som dengang, men det kan de drillende replikker og vandrehistorierne fra diverse omklædningsrum til gengæld - de lever stadig i bedste velgående.

Et super arrangement som gentages igen til næste år.

Publiceret 19 June 2018 00:00