Matthias Jørgensen og OB's sportsdirektør Jesper Hansen. Foto OB's hjemmeside

Matthias Jørgensen og OB's sportsdirektør Jesper Hansen. Foto OB's hjemmeside

Mathias på fuld tid i OB

Mathias Jørgensen fra Hundested kan nu skrive fuldtidsprofessionel på fodbold-cv'et

Af
Thomas Quvang

Fodbold 17-årige Mathias Jørgensen fra Hundested har mandag formiddag skrevet under på en tre-årig seniorkontrakt i OB.

Mathias Jørgensen bliver således fuldtids profssionel på OB's førstehold, hvor han allerede er noteret for tre kampe i dette forår. Dermed kan den lynhurtige angriber, der blev noteret for 21 mål i 21 kampe i U19 Ligaen i den forgangne sæson, sætte fuld fokus på fodboldkarrieren.

Hurtig og træfsikker

"Mathias har nogle helt særlige spidskompetencer, der gør ham rigtig interessant for os. Han er meget hurtig og træfsikker, og når han efterhånden får lagt lidt ekstra på sin fysik og sine evner med ryggen mod mål, så har han potentialet til at tage de sidste skridt mod Superligaen.

Selvom Mathias kun er 17 år gammel, har han allerede vist sit værd i flere sammenhænge, og hans mange mål i U19 Ligaen er fulgt op af otte scoringer for vores Reserveliga-hold, hvilket også vidner om, at han kan begå sig blandt fuldvoksne fodboldspillere", siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen til OB's hjemmeside i forbindelse med signingen.

Matthias er en spiller, der har en imponerende speed og målfarlighed, og der er næppe nogen tvivl om, at han med hårdt arbejde og stort fokus kan blive en spændende superligaspiller. Da han kom til OB, var han kantspiller, men han har taget udfordringen op og arbejdet hårdt, så han nu er en superskarp angriber, og det har ikke bare udmøntet sig i debut i Superligaen, men også på både U18- og U19-landsholdene", siger OB’s talentchef Tonny Hermansen.

En stor drøm

"Det er en stor drøm at skrive under på en fuldtidskontrakt i OB, der er en klub, der har gjort rigtig meget for mig. Og fordi jeg kan se, at klubben kan gøre meget for mig i min fortsatte udvikling. Jeg har allerede fået tre førsteholdskampe, men mere vil have mere, og det har kun givet mig blod på tanden.

Jeg skal blive stærkere og mere robust, så jeg bedre kan stå imod, og så skal jeg udvikle mit hovedspil, samtidig med at jeg holder fast i min hurtighed og videreudvikler den.

Det er jeg overbevist om vil ske i de kommende år, for jeg får en start på tilværelsen som fuldtidsprofessionel, hvor jeg har en god tryghed, i og med at jeg med OB’s tilgang til unge spillere allerede kender omklædningsrummet og føler mig som en del af gruppen", siger Mathias Jørgensen til Ob's hjemmeside.

Publiceret 18 June 2018 10:45