Karen Fredgaard endte på stærk 2. plads i Tyskland

Karen Fredgaard endte på stærk 2. plads i Tyskland

Karen to'er i Tyskland

Perfekt forberedelse til British Open

Af
Thomas Quvang

Golf Karen Fredgaard fra Asserbo Golf Club leverede et nyt topresultat da hun i den forgangne weekend sluttede på en 2. plads ved German International Ladies Championship, der blev spillet på på Mühlheim GC ved Düsseldorf.

Karen Fredgaard endte blot et slag efter vinderen, tyske Leonie Harms efter en meget spændende afslutning. De to lå side om side inden søndagens afsluttende runde, som samtidig bød på masser af blæst. Det var en meget spændende runde, hvor også bronzevinderen tyske Sophia Zeeb, med en eagle og en birdie var med helt fremme, men en senere dobbeltbogey slukkedes lyset for hende.

Harms gik de sidste 18 huller i -1 mens Karen Fredgaard kom rundt i par, det betød en sejr til den tyske kvinde. En flot andeplads i skarpt selskab og samtidig en super optakt til den næste store opgave, British Open.

Netop Leonie Harms kommer Karen Fredgaard til at spille en del med i fremtiden. Således skal Karen Fredgaard spille på hold med Leonie i USA, når Karen i september 2019 starter på University of Houston i Texas.

Publiceret 18 June 2018 13:30