Rasmus Borre scorede to gange inden han måtte udgå med en skade der gør ham tvivlsom til tirsdagens SM-semifinale. Arkivfoto Quvang

Rasmus Borre scorede to gange inden han måtte udgå med en skade der gør ham tvivlsom til tirsdagens SM-semifinale. Arkivfoto Quvang

Seks gyldne minutter

Hundested kredsmestre - trænerne måtte en tur i mosen

Af
Thomas Quvang

Fodbold Omkring 350 tilskuere blev vidner til et fint punktum på turneringen, da Hundested tog imod Hørsholm lørdag eftermiddag.

De to hold havde alt at spille for i sæsonens sidste spillerunde, vinderen ville udover oprykning sikre titlen som kredsmestre.

Og efter 90 minutters fin kamp var det Hundested der kunne juble foran eget publikum. 5-1 vandt Hundested efter en formidabel 2. halvleg, hvor skabet blev sat på plads.

Det var Hørsholm der gik til pausen med en 1-0 føring efter en tidlig scoring. Et boldtab af Lars Bonde blev prompte straffet af gæsterne der bragte sig foran efter en hurtig omstilling. Senere i halvlegen havde gæsterne flere muligheder for at øge føringen, men HI's defensiv holdt stand.

Fra 2. halvlegs start blev Rasmus Koch sendt på banen efter at have varmet bænken i de første 45 minutter. Det blev samtidig startskuddet til seks gyldne minutter for HI. Fra den 48. minut til det 54. minut vendte Hundested 0-1 til 4-1 og blot ti minutter senere blev det sidste mål sat i kassen.

Lars Bonde og Rasmus Borre delte målene imellem sig med to mål hver og det var Jacob Søeborg Larsen som satte det sidste søm i gæsternes kiste med scoringen til 5-1.

I resten af kampen styrede Hundested totalt, Hørsholm smed håndklæddet i ringen og bøjede sig for overmagten.

Efterfølgende fik Hundesteds trænere Michael Schou og Steen Jørgensen stiftet bekendtskab med en af Hundested Idrætsklubs faste traditioner. Således måtte de begge en tur i mosen bag Hundestedhallen som traditionen foreskriver.

Et aldeles suverænt mesterskab til Hundested der nu skal spille kredskampe om sjællandsmesterskabet for Serie 2 hold. Det foregår allerede tirsdag kl. 19, hvor Hundested har trukket Holbæk United i semifinale. Kampen spilles i Hundested.

Publiceret 17 June 2018 16:45