Glade kredsmestre- forhåbentlig fortsætter festen efter søndagens SM-finale

Glade kredsmestre- forhåbentlig fortsætter festen efter søndagens SM-finale

U/16 piger i finalen om Sjællandsmesterskabet

MLI's kredsmestre møder Greve på søndag i Ølstykke

Af
Thomas Quvang

Fodbold På Søndag kl. 13.30 kan Jakob Mikkelsens trup, anført af Laura Melchior Kristensen, sikre sig ædelt metal i finalen om Sjællands mesterskabet.

SBU har i år meldt ud at den klassiske finale situation kendt som Final Four, er byttet ud til fordel for en direkte finale for vinderne af deres respektive puljer.

Pigerne fra Melby var også med sidste år og måtte da de se sig slået på målstregen efter en flot præstation igennem hele sæsonen.

Det samme gør sig gældende denne sæson. Efter gentagende flotte præstationer og en blanding af smukt spillede og brutalt tilkæmpede sejre, sluttede pigerne igen som kredsmestre. Sæsonen har været præget svære kampe i en pulje med mange dygtige hold. Derudover har holdets trænerstab haft stor fokus på et fastholdelses/rekruterings program, da holdet altid kan bruge flere spillere.

Finalekampen spilles mod Greve, som helt sikkert vil give MLI-pigerne kamp til stregen. Kampen spilles i Ølstykke, og supportere er selvfølgelig velkomne på sidelinien. Man kan også følge med på MLISupport's instagram, som følger pigerne helt tæt på Søndag.

Publiceret 14 June 2018 13:00

SENESTE TV