Olivia Nyenstad og Mads F. Hansen i rødt og hvidt i Kroatien

Olivia Nyenstad og Mads F. Hansen i rødt og hvidt i Kroatien

Sælhunde-duo på landsholdet

Topresultater af de unge rugbyspillere og seniorerne er igen i pokalfinalen

Af
Thomas Quvang

Rugby Afløserne er ved at være klar til at træde ind på den hjemlige scene for Hundested Rugbyklub.

Således blev der præsteret rigtig gode resultater, da den tredie DM-runde for nylig blev afviklet i Erritsø. Her gjorde U/18 holdet rent bord ved at vinde deres tre kampe.

Speed blev besejret 26-19, Århus blev slået 37-14 og Erritså måtte lægge ryg til et nederlag på hele 56-0.

Derudover var Hundested repræsenteret i rækkerne U/14 og U/12, hvor sejre og nederlag blev jævnt fordelt.

På landsholdet

De unge 'Sælhunde' har heldigvis flere lokale spillere at se op til.

Således var to af klubbens seniorspillere på dame og herresiden i den forgangne weekend i Kroatien med det danske landshold for at spille EM i Sevens-rugby.

Olivia Nyenstad var med hos kvinderne der imponerede med tre sejre i de indledende kampe. Efterfølgende blev gruppevinder kampene tabt inden det blev til en 22-0 sejr over Moldova i trøstfinalen.

Herrelandsholdet med Mads F. Hansen på banen vandt ligeledes de indledende tre kampe, men måtte så kapitulere i gruppevindernes indbyrdes kampe. Den afsluttende trøstfinale gav en sejr på 12-10 over Ukraine, med Mads F. Hansen på scoringslisten.

Pokalfinale for tredie år i træk

For et par måneder siden var der intet der tydede på, at Hundested Rugby Klub påny skulle spille finale i landspokalturneringen.

Massiv spillerafgang gjorde, at klubben valgte at tvangsnedrykke seniorholdet til 2. division. Og den ventende pokalsemifinale mod de danske mestre fra Århus lignede en uoverkommelig opgave.

Men ikke desto mindre kan der nu sættes kryds i kalenderen den 18. august. Hundested er i den tredie pokalfinale på stribe. Århus magtede ikke at stille hold til semifinalen pga. mange skader.

Og for tredie år i træk er det Speed der bliver modstanderen. De to mandskaber har en sejr hver i de foregående finaler der begge er spillet i Hundested. Der er endnu ikke trukket lod om, hvem der får hjemmebanefordel i finalen.

Publiceret 11 June 2018 00:00