Chris Nielsen scorede to gange da topholdet blev nedlagt. Arkivfoto TQ

Chris Nielsen scorede to gange da topholdet blev nedlagt. Arkivfoto TQ

Topholdenes skræk

FFK baskede topholdet Helsinge

Af
Thomas Quvang

Fodbold For anden lørdag i træk kunne FFK's unge mandskab juble over en sejr over et rækkens tophold. Denne gang var det rækkens førende mandskab fra Helsinge der blev beseret 4-3.

Det var stik imod placeringerne i tabellen, at FFK skulle tage sæsonens første hjemmesejr, men ikke desto mindre var sejren og de tre point aldeles fortjente.

Det var efter bogen, at Helsinge bragte sig foran 1-0 på kunstgræsset midt i 1. halvleg, men umiddelbart inden pausen fik indskiftede Nicholai Christiansen udlignet til 1-1.

De sidste 45 minutter var særdeles underholdene i den kvælende varme. Helsinge bragte sig på 2-1, men påny udlignede Nicholai Christianden, da han smækkede Thomas Blochs tværpasning i kassen.

Kort efter overtog Chris Nielsen dirigentstokken og han bragte FFK på 3-2 og 4-2 med få minutters mellemrum. Først i dommerens tillægstid fik Helsinge reduceret til 4-3.

En meget stærk holdpræstation af FFK der især på midtbanen gjorde det rigtig godt. Konradsen-brødrene og Filip Leis var boldfaste og stærke i maskinrummet og de to dobbelte målscoere Nicholai Christiansen og Chris Nielsen gjorde selvfølgelig ondt på gæsterne.

På lørdag slutter FFK sæsonen med udekamp mod Snekkersten, der har en oprykning til sjællandsserien at spille for. Mon ikke topholdenes skræk, alias FFK, byder op til dans i jagten på den tredie sejr på stribe.

.

.

Publiceret 10 June 2018 14:47