Kristian Ravn Laumann, Helene Seitz-Rasmussen Stig Gerlach og Peter Fredgaard foran rangen i Asserbo Golf Club

Kristian Ravn Laumann, Helene Seitz-Rasmussen Stig Gerlach og Peter Fredgaard foran rangen i Asserbo Golf Club

Sirius på brystet og 10.000 nye bolde

Af
Thomas Quvang

Golf Sirius har over en årrække sponsoreret Asserbo Golf Club og støttet op om klubbens aktiviteter. Dette samarbejde vil også fortsætte i 2018 i udvidet form.

"For os er golf en del af vores forretningsstrategi og vi gør meget for at får aktiveret vores sponsorat på den bedst mulige måde", siger CEO og grundlægger af Sirius Stig Gerlach. Sirius vil derfor også henover sæsonen afholde forskellige golfarrangementer i AGC for kunder og forretningsforbindelser, samt deltage i sponsorturneringer.

Derudover er der indkøbt nyt tøj til divisionsholdene, som i 2018 vil have Sirius' logo eksponeret på brystet. Tilmed får Sirius eksponeret deres logo på alle range boldene og derfor er der også indkøbt 10.000 nye bolde.

"Vi er alle fantastisk stolte over, at herre- og dame divisionsholdene skal spille med Sirius på brystet fremover. Selvom Sirius er en international virksomhed så er det ligeså vigtigt for os, at være lokalt forankret og kunne være med til at støtte op om de mange lokale golftalenter" siger Stig Gerlach.

Sirius designer og producere lys & lysdekorationer og sælger i dag sine produkter i en lang række lande verden over. Kernen i Sirius' produkter er evnen til at skabe den særlige og hyggelige atmosfære, som kendetegner lys, og at bringe glæde - både indendørs og udendørs - i ethvert hjem år efter år.

Publiceret 07 June 2018 00:00