Vi står sammen. Hundesteds spillere gør sig klar til den afgørende straffesparkskonkurrence. Foto John Majgaard

Vi står sammen. Hundesteds spillere gør sig klar til den afgørende straffesparkskonkurrence. Foto John Majgaard

HI afgjorde fra pletten

Videre i pokalturneringen efter sejr på straffespark

Af
Thomas Quvang

Fodbold For første gang i dette forår havde Hundested ikke favoritrollen på sig, da de tirsdag aften tog imod Avedøre fra Danmarksserien i landspokalturneringen.

Men trods et par rækkers forskel i gæsternes favør, så var det alligevel Hundested der kunne glæde sig over videre avancement i turneringen. Men der skulle 90 minutters jævnbyrdig kamp og efterfølgende straffesparkskonkurrence til, før Hundesteds spillere tilhængere kunne juble.

Trods masser af godt spil og gode chancer i begge ender gennem hele kampen, så endte opgøret 0-0 efter de 90 minutter. Det var to gode mandskaber der gav hinanden kamp til stregen i det varme vejr. Hos Hundested var det specielt målmand Christian Solhøj der var fremragende på dagen foran sit hårdtarbejdende forsvar.

Christian Solhøj fik da også den altafgørende hovedrolle, da det hele skulle afgøres på pletten. Således reddede Christian Solhøj et af gæsternes forsøg, ligesom han kunne se til, at et af Avedøres andre forsøg prellede af mod overliggeren efter et alt for arrogant spark.

Nicklas Granzow, Jacob Larsen, Lars Bonde og Nicolai Jægergaard var alle sikre fra pletten, og så betød det mindre, at Nis Prio misbrugte sit forsøg. Hundested vandt slutteligt 4-2 og kan nu vente med spænding på, hvem de bliver parret med i næste runde.

Inden da gælder det turneringskamp lørdag eftermiddag kl. 13.30 på Værløse Stadion

Publiceret 06 June 2018 10:01